Kategorier
AllaRamar.seMärkenaccent1,4 mm färdig passepartout

1,4 mm färdig passepartout

1,4 mm färdig passepartout 30x40 cm (20x30 cm) | Bisquit
Accent

Passepartout- bron mellan bild och ram

Art.Nr.: ACC-572602 | 30x40 cm (20x30 cm) | Bisquit
55  kr *
Leverans inom: 5 - 6 arbetsdagar
klar för leverans.


1,4 mm-passepartout - långvarigt skydd och mer utstrålning

Passepartoutens syfte

Passepartouten är ett pappinlägg med ett bildutsnitt som placeras mellan glaset och bilden. Syrafria pappskivor rekommenderas, som inte gulnar och som ger bilden ett långsiktigt skydd. En passepartout skapar ett gränsdragning mellan din bild och glaset. Detta förhindrar att din bild fastnar på glaset och tar skada av fukten som kan uppstå. Med en passepartout blir kvaliteten och skönheten i dina bilder långvarig.

Estetisk presentation tack vare passepartout

Passepartouten är den konstnärliga övergången mellan motivet, ramen och omgivningen. Den ger bilden utrymme att andas och förhöjer dess karisma. Om färgen på passepartouten är ljusare än bildens dominerande nyans hamnar bilden optiskt i förgrunden. Du kan uppnå mer djup och utrymme med en passepartout i en mörkare kontrastfärg.

Mer information om standard passepartouten från Accent

  • syrafri standard passepartout
  • tjocklek 1,4 mm
  • vit passepartout och därmed vit snedkant
  • Utsnittet hos färdiga passepartouter är något mindre än vad som uppges vilket gör det lättare för bilden att monteras bakom utsnittet. Exempel: Ett inre utsnitt på 20 x 30 cm är avsett för bilder i 20 x 30 cm-format. I själva verket är detta utsnitt cirka 0,50 x 0,50 cm mindre så att bilden kan sitta fast bakom pappskivan.
    Ska bildutsnittet ha måtten 20 x 30 cm? I så fall rör det sig om ett specialsnitt som skärs till enligt dina egna specifikationer.
allmänt
material:kartong
mått
höjd:30,0 cm
bredd:40,0 cm
övriga egenskaper
utvärtes format:30x40 cm
nivå:Standard
storlek:1,4 mm
utsnitt:20x30 cm
Kunder som köpte denna köpte även: