Kategorier
AllaRamar.seMärkenartvera1,4 mm passepartout i museikvalitet - efter mått

1,4 mm passepartout i museikvalitet - efter mått

1,4 mm passepartout i museikvalitet - efter mått
Artvera-Bilderrahmen
Art.Nr.: AVE-PP-250-SZ-H
Fråga om artikeln
118  kr *

Passepartout i museikvalitet efter mått

Den här passepartouten ger dig museikvalitet till ett utmärkt pris. Den är inte bara estetiskt tilltalande utan har dessutom en konserverande funktion eftersom den är syrafri och pH-neutral.

  • Passepartouten har en tjocklek på 1,4 mm och en vit snittyta (kärna).
  • Passepartouten består av 100 % alfacellulosa och är helt syrafri, ligninfri och pH-neutral.
  • Ange utsnittets innermått i cm – utsnittet placeras alltid i passepartoutens mitt. Alla (fyrkantiga) innermått är möjliga, men minst 1 cm av passepartouten måste bli kvar som kant. På förfrågan kan passepartouten beställas med flera utskärningar.
  • Tips: ange ett utsnitt som är ca 1 cm mindre än bilden. Då blir det enklare att montera bilden bakom passepartouten. Exempel: Fotot mäter 30 x 45 cm ⇒ ange innermåtten 29 x 44 cm.

Vad är en passepartout?

Med hjälp av en passepartout kan du optimera förhållandet mellan motiv, ram och rum. Den ger motivet andrum och framhäver dess utstrålning.

Om passepartouten har en ljusare nyans än motivets dominerande färg hamnar motivet i fokus. Med en mörkare, kontrastfärgad passepartout skapar du djup och utrymme. Om du är osäker på vad som passar din bild är det säkrast att välja en ljusare nyans och en bred kant.

övriga egenskaper
storlek:1,4 mm
nivå:Konservierung
Kunder som köpte denna köpte även: