Kategorier
AllaRamar.seRamtypGalleriramar8-delad collageram Bavarian Heart

8-delad collageram Bavarian Heart

8-delad collageram Bavarian Heart
Walther
Art.Nr.: WAL-QY899L-H
Fråga om artikeln
572  kr *

Bavarian Heart – kollageram för åtta bilder

Har du svårt att bestämma dig för bara en favoritbild? Den här kollageramen är perfekt när du vill rama in flera bilder i en och samma ram. Till skillnad från galleriramar kommer kollageramar inte med en passepartout med flera utsnitt. Istället består en kollageram av flera ramar som sitter ihop och tillsammans bildar ett kollage.

Kollageramen Bavarian Heart har plats för åtta bilder och sprider en förtrollande, rustikal känsla. De åtta ramarna har alla en bred träprofil. Två av dem är hjärtformade, två är kvadratiska och två är rektangulära. Ramen har en snygg design med en något nött look och ett fint spel mellan ljusare träpartier och mörkare årsringar. Kollageramen pryds dessutom av ett hjärta som hänger i ett grovt snöre. De åtta ramarna har var sitt rutigt tygband som sitter närmast fotot och som du kan beställa i blått och vitt eller i rött och vitt. Kollageramen har plats för två foton på 7,5 x 7,5 cm, två på 9 x 13 cm, två på 10 x 15 cm, ett på 5,3 x 5,3 cm och ett på 8 x 8,3 cm.

  • Profil: rustikal, platt profil; två hjärtformade, två kvadratiska och fyra rektangulära ramar
  • Färg: mörkt naturträ med blått och vitt eller rött och vitt tygband
  • Material: trä
  • Bildformat: åtta bilder i olika format
  • Glas: klarglas
  • Bakstycke: MDF
  • Förpackning: skyddande kartong

Inspiration – tavelramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av tavelramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.

övriga egenskaper
produktlinje:Country Style
vikt:1,55 Kg
ramtyp:galleriram
tillfälle:100