Kategorier
AllaRamar.seMärkenDEHAAluminiumram Atria

Aluminiumram Atria

Aluminiumram Atria
Deha

DEHA Design-ramar är robusta, solida, bearbetade, tyskproducerade växelramar

Art.Nr.: DEH-3A2-007-ALTS-H
Fråga om artikeln
från 407  kr *


Aluminiumramen Atria

Med en ram från märket DEHA väljer du en högkvalitativ, robust, löstagbar ram av professionell kvalitet tillverkad i Tyskland. Hos DEHA hittar du ett stort urval aluminiumramar i nästan alla populära profilformer och ett stort färgutbud. Utöver det fina utförandet i högkvalitativa råmaterial är DEHA-aluminiumramarna ytterst imponerande i och med sin stabilitet, hållbarhet, låga vikt (särskilt i utförandet med lätt akrylglas) och hög motståndskraft  även vid upprepade bildbyten.

Aluminium är ett utmärkt material för bildramar. Utöver sin lätthet och stabilitet låter sig nästan alla profiler och utföranden kombineras med en mängd lackerade och anodiserade, borstade och släta ytor. Till skillnad från träramar är smala aluminiumprofiler också mycket mer stabila och ideala och snyggt sätt även användas till stora bildformat.

DEHA erbjuder bytesramar i aluminium, tack vare sina högkvalitativa och bekväma fjäderlås, är även upprepade bildbyten och väggmontering lekande lätt. Stilrena, funktionella aluminiumprofiler för tidlös inramning i premiumkvalitet: det är vad märket DEHA Design står för!

Atria bytesramar

  • Aluminiumramen Atrias smalare, subtilt rundad profil finns i många pulverlackerade RAL-färger, samt i en glansig och sidenmatt anodiserade ytor.  
  • Denna bytesram i aluminium i premiumkvalitet är tillverkad i Tyskland och erbjuder många möjliga användningsområden och lovar varaktig glädje.
  • Ren och stabil bearbetning vid hörnen.
  • En bakkant i profilen säkerställer att de bekväma fjäderlåsen är anslutna, vilket garanterar stabiliteten hos denna aluminiumram och förhindrar att aluminiumremsorna sjunker i stora format.
  • Stabila och högkvalitativa torsionsfjädrar med integrerad höjd- och sidokompensation för bekväm upphängning av stående och liggande format.
  • Syrafri pappinsats (250 g / m²) i varje ram som bakgrund och skydd till din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat 2 mm-tjockt normalt och reflexfritt glas, i stora format från 70x100 cm till och med 3 mm-tjockt. Alternativt finns också UV-skyddande akryl- och reflexfritt akrylglas och interferensoptiskt reflexfritt museiglas.
  • Finns i 34 standardformat - från 20x28 cm till 70x100 cm, eller 100x140 cm - samt i valfria specialmått.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:aluminiumram
stängs på baksidan:skruvfjäder