Kategorier
AllaRamar.seMärkenDEHAAluminiumram Capella

Aluminiumram Capella

Aluminiumram Capella
Deha

DEHA Design-ramar är robusta, solida, bearbetade, tyskproducerade växelramar

Art.Nr.: DEH-30A2-007-CHAM-H
Fråga om artikeln
från 357  kr *


Aluminiumramen Capella

Med en bildram från märket DEHA får du en högkvalitativ, robust, bytesram av professionell kvalitet tillverkad i Tyskland. Hos DEHA hittar du ett brett urval aluminiumramar i nästan alla populära profiler och ett gigantiskt färgutbud. Förutom det utmärkta utförandet av högkvalitativa råmaterial imponerar DEHA-aluminiumramarna i synnerhet med sin stabilitet, hållbarhet, lätthet (särskilt med lätt akrylglas) och en hög belastningskapacitet även vid upprepade bildbyten.

Aluminium är ett utmärkt material för bildramar. Utöver sin stabilitet och lätthet så kan olika profiler och design i aluminium kombineras och tillverkas i en mångfald lackerade och anodiserade, borstade och släta ytor. Till skillnad från träramar är smala aluminiumprofiler också mycket mer stabila och passar på ett diskret och utmärkt sätt till stora bildformat.

DEHA erbjuder många bytesramar i aluminium, som tack vare sin högkvalitativa och praktiska vridfjädrar är mycket smidiga vid bildbyten och väggmontering är lekande lätt. Sakliga, funktionella aluminiumprofiler för tidlös inramning i premiumkvalitet: det är vad märket DEHA Design står för!

Capella bytesram i aluminium

  • Den medelbreda och lätt avrundade aluminiumramen Capella finns i flera matt anodiserade färger med en tydligt borstad yta. Aluminiumramen Capella finns även med en 3 cm-bred profil som Aluminiumramen Antares och en 4 cm-bred profil som Aluminiumramen Nashira.
  • Denna bytesram i aluminium i premiumkvalitet är tillverkad i Tyskland och erbjuder många möjliga användningsområden och utlovar hållbar glädje.
  • Snygg och hållbar bearbetning vid hörnen.
  • En bakkant i profilen säkerställer en bekväm anslutning av fjäderlåsen, vilket garanterar stabiliteten hos denna aluminiumram och förhindrar böjning av aluminiumremsorna hos större format.
  • Stabila och högkvalitativa torsionsfjädrar med integrerad höjd- och sidokompensation för bekväm upphängning av stående och liggande format.
  • Syrafri pappinsats (250 g / m²) i varje ram som bakgrund och skydd till din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat 2 mm-tjockt normalt och reflexfritt glas, i stora format från 70x100 cm till och med 3 mm-tjockt. Alternativt finns också UV-skyddande akryl- och reflexfritt akrylglas och interferensoptiskt reflexfritt museiglas.
  • Finns i 34 standardformat - från 20x28 cm till 70x100 cm, eller 100x140 cm - samt i valfria specialmått.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram