Kategorier
AllaRamar.seMärkenDEHAAluminiumram Polaris

Aluminiumram Polaris

Aluminiumram Polaris
Deha

DEHA Design-ramar är robusta, solida, bearbetade, tyskproducerade växelramar

Art.Nr.: DEH-6A2-007-ALTS-H
Fråga om artikeln
från 234  kr *


Aluminiumramen Polaris

Med en ram från märket DEHA väljer du en högkvalitativ, robust, löstagbar ram av professionell kvalitet tillverkad i Tyskland. Hos DEHA hittar du ett stort urval aluminiumramar i nästan alla populära profilformer och ett stort färgutbud. Utöver det fina utförandet i högkvalitativa råmaterial är DEHA-aluminiumramarna ytterst imponerande i och med sin stabilitet, hållbarhet, låga vikt (särskilt i utförandet med lätt akrylglas) och hög motståndskraft  även vid upprepade bildbyten.

Aluminium är ett utmärkt material för bildramar. Utöver sin lätthet och stabilitet låter sig nästan alla profiler och utföranden kombineras med en mängd lackerade och anodiserade, borstade och släta ytor. Till skillnad från träramar är smala aluminiumprofiler också mycket mer stabila och ideala och snyggt sätt även användas till stora bildformat.

DEHA erbjuder bytesramar i aluminium, tack vare sina högkvalitativa och bekväma fjäderlås, är även upprepade bildbyten och väggmontering lekande lätt. Stilrena, funktionella aluminiumprofiler för tidlös inramning i premiumkvalitet: det är vad märket DEHA Design står för!

Bytesramen Polaris i aluminium

  • På toppen och sidorna är den kantiga profilen i matta färger borstad, och de glansiga tonerna borstas bara på sidorna och är släta på toppen. Obs: Profilen till aluminiumramen  Polaris täcker din bild runtom sina ca 14 mm på var sida. Siktmåttet till din bild är därför nästan 3 cm mindre än det beställda måttet.Denna bytesram i aluminium i premiumkvalitet är tillverkad i Tyskland och erbjuder många möjliga användningsområden och utlovar långsiktig glädje.

  • Snygg och stabil bearbetning av hörnen.

  • En bakkant i profilen säkerställer en bekväm anslutning av fjäderlåsen, vilket garanterar stabiliteten hos denna aluminiumram och förhindrar böjning av aluminiumremsorna hos större format.
  • Stabila och högkvalitativa torsionsfjädrar med integrerad höjd- och sidokompensation för bekväm upphängning av stående och liggande format.
  • Syrafri pappinsats (250 g / m²) i varje ram som bakgrund och skydd till din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat 2 mm-tjockt normalt och reflexfritt glas, i stora format från 70x100 cm till och med 3 mm-tjockt. Alternativt finns också UV-skyddande akryl- och reflexfritt akrylglas och interferensoptiskt reflexfritt museiglas.
  • Finns i 34 standardformat - från 20x28 cm till 70x100 cm, eller 100x140 cm - samt i valfria specialmått.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram