Kategorier
AllaRamar.seMärkenwalther designCollageram "La Casa" för 3 foton

Collageram "La Casa" för 3 foton

Collageram "La Casa" för 3 foton
Walther
Art.Nr.: WAL-YO381L-H
Fråga om artikeln
167  kr *

La Casa – ram för tre foton

Har du svårt att bestämma dig för bara en favoritbild? Den här ramen är perfekt när du vill rama in flera bilder i en och samma ram.

La Casa är en ram för flera foton med en enkel och avslappnad design som passar perfekt till lantligt inredda rum. Den består av tre olika träplattor som hänger i rad på ett beigefärgat satinband och som var och en har ett tjockt snöre virat runt sig. Fotona fästs bakom snöret vilket gör det enkelt att byta bild. La Casa finns i tre varianter: med två blå och en vit träplatta, med en röd, en mörkbrun och en ljusbrun träplatta samt med en grå, en vit och en mörkbrun träplatta.

  • Hängande ram med avslappnad design.
  • Passar lantligt inredda rum.
  • Tre färgade träplattor på 20 x 15 cm var.
  • Passar för tre bilder i formatet 8 x 11 cm.
  • Fotona fästs bakom snöret.
  • Upphängning med ljust satinband.

Inspiration – tavelramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av tavelramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.

övriga egenskaper
antal bilder:3
produktlinje:Ethnic Chic
ramtyp:galleriram