Kategorier
AllaRamar.seMärkenWalther DesignCollageram "La Casa" för 6 foton

Collageram "La Casa" för 6 foton

Collageram "La Casa" för 6 foton
Walther
Art.Nr.: WAL-YO688L-H
Fråga om artikeln
589  kr *

La Casa – ram för sex foton

Har du svårt att bestämma dig för bara en favoritbild? Den här ramen är perfekt när du vill rama in flera bilder i en och samma ram.

La Casa är en ram för flera foton med en enkel och rustikal design som passar perfekt till lantligt inredda rum. Den består av sammanlagt nio plattor som sitter på en kvadratisk träplatta, varav sex är avsedda för foton. Fotona fästs bakom snöret som virats runt varje platta, vilket inte bara ser snyggt ut utan också gör det enkelt att byta bild. Den grå ramen med vit patina finns med blå, röda eller bruna plattor.

  • Hängande ram med avslappnad design.
  • Passar lantligt inredda rum.
  • Ramens totala storlek är 58 x 58 cm.
  • Nio färgade träplattor på 15 x 15 cm var.
  • Passar för sex bilder upp till formatet 8 x 8 cm.
  • Fotona fästs bakom snöret.

Inspiration – tavelramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av tavelramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.

övriga egenskaper
ramtyp:Collageram
antal bilder:6
produktlinje:Ethnic Chic