Kategorier

Köp bilder med ramar
Den nya kollektionen ”Bilden” från Nielsen

"Bilden"

Som en av de mest beprövade och pålitligaste tillverkaren av ramar i aluminium och trä erbjuder Nielsen Design i sin nya kollektion ”Bilden” en kompetent totallösning inom bild-området. De betyder att du kan välja en av de attraktiva bildmotiverna ur sortimentet och samtidigt få den passande ramen. Nielsen skapar ett högkvalitativt bildtryck för dig och levererar det enligt klassisk manér i en av deras beprövat kvalitativa ramar.

Bildernas motiv

Vid valet av bild står flera spännande och skilda teman till förfogande: från ett majestätiskt lejon, elefanter eller örnar, roliga apor och lekfulla zebras. Vidare finns andra drömlika natur- och landskapsbilder, vibrerande stadsvyéer eller porträtt av stora filmlegender som Sean Connery, Marylin Monroe eller Audrey Hepburn. För alla som älskar modern konst erbjuder Nielsen en mindre serie av repliker av Pablo Picassos djurteckningar eller Henri Matisses verk.

Ramar som en perfekt komplettering

Bilderna kan utifrån vad som önskas ha ett ovanligt kvadratiskt eller panorama-format. Även ett särskilt stort A0-plakatformat är möjligt. Du väljer om motivet ska fylla ut hela bildutsnittet eller om du föredrar en omramande passepartout. För bilderna i ramen står tre väsentliga rammodeller till urval. 

Träramen „Quadrum“ i mörk valnöt har en blockprofil i FSC-certifierat trä. Karakteristiskt för ramen är dess träådring som gör varje exemplar unikt. Det är en ram som anpassar sig till såväl en klassisk som en modern inredning. Vidare erbjuder Nielsen två ramar i aluminium. Modellen „Alpha“ i glänsande mörkgrått och „C2“ i matt svart. Båda ramarna utmärker sig genom en återhållsam och clean skepnad, som står för tidlös smak och särskild elegans. Båda ramarna har en låg vikt men är trots det stabila.

Alla ramar i trä och aluminium i sortiment är växelramar som har ett pålitligt, säkert och lättanvänt låssystem. Svängfjädrar i metall gör bildbytet möjligt genom endast några få handgrepp, utan att efterlämna slitagespår. Kvalitet och pålitlighet är väsentliga kännetecken för Nielsen Design. Med den nya kollektionen bevisar de ännu en gång att kundenorienterat, innovativt tänkande och önskan att ständigt vidareutvecklas kan skapa attraktiva lösningar.

All-in-One

Du kan alltså direkt köpa bilder i ram och behöver inte bry dig mer om en fackmässig inramning. På detta sätt kan bilderna användas direkt och ge ett professionellt och gediget intryck. Du får ett ädelt konsttryck med en högkvalitativ ram.