Kategorier

Fotopresenter
Euratio

Foto- och bildramar är en underbar present som i kombination med ett foto blir mycket personlig. Här presenterar vi flera artiklar, som säkert kan inspirera i sökandet efter den perfekta presenten.

3D kollageramar i akryl

Framför allt tillverkaren Euratio erbjuder ett brett utbud av intressanta presentidéer. Mycket omtyckta är 3D kollageramarna som möjliggör ett fritt och ramlöst arrangemang av fotografier. Flera ramar organiserade i olika nivåer skapar tillsammans en lyckat bilddjup.

En annan mycket omtyckt artikel är galleriramarna från Apart, även dessa uppvisar ett mycket speciellt bilddjup. Dessa ramar finns som fotolister för 5 bilder i stående eller liggande format, såväl som galleriram för 6 och 8 bilder. Apart finns också att köpa som fristående fotoram.

Julkulan som dekorationsidé

Julkulor är framför allt vid juletid en intressant och mångfacetterat dekorationselement. Dessa kulor har ett sammetsband, är fyllda med snöflingor och erbjuder plats för ett eget foto. Med din individuella bild skapar dessa dekorationskulor en personlig och vinterlig julstämning. Foto-julkulorna är tillgängliga i olika färger men också i en transparent eller glänsande variant.

Julkulorna kan användas på flera olika sätt:

  • Utsmyckning för din julgran med foton på din familj
  • Dekorationselement för ditt julbord - öppnade eller som en stängd kula
  • Presentförpackning för ”småsaker” som till exempel godis, presentkort eller kontanter

3D-fotogalleri som väggklocka

Väggklockorna från EURATIO fyller inte bara en praktisk funktion i din vardag genom att visa tiden, de 12 fotoramar gör även att de kan användas som en stilfull accessoar.

Väggklockorna finns i olika design och är med personliga fotografier en intressant och prisvärd presentidé. Väggklockorna har genom den upphöjda bildhållaren en 3D-verkan och besitter ett batteridrivet Quarz-urverk.

PiCo fotobyggstenar för barn

PiCo fotobyggstenar är ideala som komplement till de kända leksaksbyggstenarna och kan utan problem byggas och kombineras. Dessa byggstenar kan från båda sidor smyckas med ett foto och är tillgängliga i flera färger och flerpack.

Fotounderlägg i fyrapack

Överraska dina gäster med personliga bilder eller textbudskap på dessa stilfulla glasunderlägg. Dessa underlägg har formatet 9x9 cm och passar för foton i storlek 7,5x7,5 cm.

De levereras med en MDF-hållare i mörkbrunt för stapelförvaring. Underläggen består utav vitt baklackerad glas som du kan skjuta in fotona i.

Glasunderlägg för individuella foton

Hjärtkudde med foto

Foto-presentbox för 1 foto

Dessa fotoboxar är en personlig presentförpackning och samtidigt en ideal plats för förvaring av foton, brev, godis m.m. Boxarna består av metall och du kan skjuta in ett foto i storleken 10x15 cm i locket. Fotoboxarna finns tillgängliga i tre olika färger.

Upptäck vårt sortiment från EURATIO!