Kategorier

Ramar i pusselform

Pusselramar – mer omväxling för väggarna

Vad en pusselram är kommer du få reda på här. Många människor förväxlar den här ramen med en ram för pussel. En pusselram är formad som en pusselbit och sticker ut i jämförelse med vanliga former. Därför faller den också i kategorin ”ovanliga ramar”.

Pusselram för hela familjen

Pusselram från Country Living

En tillverkare med pusselramar i sitt utbud är Country Living. Med sina pusselramar träffar tillverkaren en aktuell trend. De omväxlingsrika ramarna hittar man inte bara i många barnrum. Även i andra bostadsrum kan ramen fungera som en inividuell väggdekoration. Det speciella med en pusselram är inte bara att den tillverkas i högkvalitativt trä utan också att pusselbitarna går att kombinera med varandra. Teoretiskt sett finns det så oändligt många kombinationsmöjligheter.

 

Pusselram som garderob

Pusselgarderob från Country Living

En vidareutveckling av pusselramen är pusselgarderoben från Country Living. Här handlar det sig om ram som kan användas som en garderobshängare för jackor eller kappor. Även dessa garderobsdelar går att kombinera som ett pussel. Om du intresserar dig för pusselramar kan du ta en titt på allaramar.se. Vi har ett stort urval av olika sorters pusselramar. Övertyga dig själv!