Kategorier
AllaRamar.seMärkenwalther designMulti-passepartouter

Multi-passepartouter

Multi-passepartouter
Walther
Art.Nr.: WAL-PA740H-H
Fråga om artikeln
93  kr *

Multi-passepartout för 7 bilder


  • Syrafri, 1,4 mm tjock passepartoutkartong
  • i färgerna chamois eller polarvit med vit kärna
  • 7 bildutsnitt med snedskuren kant för:
  • 4 bilder i formatet 5 x 7 cm (rektangulärt utsnitt) och 3 bilder i formatet 10 x 15 cm (2 rektangulära och 1 ovalt utsnitt)
  • passepartoutens yttermått: 30 x 40 cm
  • för ett litet fotogalleri i din favoritram.

Gör hela skillnaden med en passepartout från Walther Design. De snedskurna kanterna skapar en mindre abrupt övergång mellan passepartouten och fotona. Dessutom gör de att hela inramningen får mer djup. Passepartouten i kartong ger dock inte bara ett visuellt lyft utan skyddar också dina foton mot fukt och skadliga ämnen i ramen för att förhindra att fotona åldras i förtid. Med en passepartout förebygger du också att dina foton ligger direkt emot glaset vilket annars kan orsaka slitage.

Varje sida av bildutsnittet bör vara 1 cm mindre än bilden. Dessutom bör ramprofilen vara minst 10 mm djup (eller ha ett falsdjup på minst 10 mm) – beroende på typ av glas, passepartoutens tjocklek, bildens tjocklek och bakstycket. Denna multi-passepartout för 7 bilder passar ramar i storleken 30 x 40 cm.

Inspiration – ramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av ramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.


Olika typer av glas

Rama in med passepartout

Vilken färg och ytstruktur ska jag välja på passepartouten? Och hur skapar jag ett enhetligt helhetsintryck? Läs vår artikel och lär dig allt om hur du på bästa sätt ramar in med passepartout.

Så ramar du in foton och bilder

En passepartout av hög kvalitet är en viktig del av inramningen. Men hur ramar man in foton och bilder på rätt sätt? Och ska man klistra fast bilden på passepartouten eller inte? Du hittar svaren på dessa frågor i vår artikel.

Olika typer av glas
övriga egenskaper
produktlinje:Passepartouts
antal bilder:7