Kategorier
AllaRamar.seMärkenKlüberStilram - Hamburg

Stilram - Hamburg

Stilram - Hamburg
Klueber-Gebira

Stilram - Hamburg (5,5 cm breit)

Art.Nr.: KGE-43403-H
Fråga om artikeln
från 1.578  kr *


Stilramen Hamburg

Ytan på stilramen Hamburg är ett mörkare guld med patina. Ramen har en plan, upphöjd profil framtill med en diskret utsmyckning i hörnen och ger därmed ett lugnt och harmoniskt utseende.

Stilramar kallas de ramar vars hörn har bearbetats. Vanliga ramar är maskinellt tillskurna idag, vilket är tekniskt möjligt med många profiler. Med en mer överdådig barockram kan det emellertid uppstå problem i hörnen där profilens ornament inte kan matchas exakt.

Hos dessa stilramar applicerades ornamenten och dekorationerna på profilen och i hörnen rean före förgyllningen eller ytbehandlingen. Därför är arbetet med tillverkningen betydligt mer omfattande, vilket naturligtvis också återspeglas i priset. Men du belönas med en mycket speciell bildram, som inte är masstillverkad och definitivt sätter din bild i rampljuset.

Specialformat

Eftersom stilramarna förgylls i Italien är de i vanliga fall endast tillgängliga i standardformat. Individuella specialformat kan specialbeställas. Här måste du förstås räkna med en högre kostnad och en längre leveranstid. Vi ger dig besked när du skickar oss en förfrågan!

allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:barockram