Kategorier
AllaRamar.seMärkenNielsen DesignTräram Skyline 44

Träram Skyline 44

Träram Skyline 44
Nielsen
  • 1,2 cm
Art.Nr.: NIE-2020201-1-21029-H
Fråga om artikeln
från 628  kr *

Nielsen träramar ur serien Salvadori Cornici

Denna ram erbjuds av Nielsen Design i samarbete med den italienske ramdesignern Salvadori Cornici. Liksom alla ramar ur serien är den tillverkad av utvalda träslag och kan beställas i kombination med 7 olika glastyper.

Salvadori Cornicis ramar är ett statement inom ett stil- och designkoncept för interiörer. De är baserade på aktuella trender och är har samtidigt en klassisk skönhet. Valet av färger, former och ytor erbjuder många olika alternativ för stråland bildpresentation. Med sin noggranna bearbetning garanterar Salvadoris ramar ett exklusivt utseende, oavsett vilken modell eller stil du väljer.

Till skillnad från växelramar som Nielsen erbjuder i standardformat och endast i kombination med klart glas, kan du även beställa denna träram i specialformat och med olika typer av glas. Strikt kvalitetssäkring: Exakt bearbetning, utsökta träslag och regelbundna kontroller. Varje produktionsserie jämförs med en referensprofil ("master sample"). Nielsen Bainbridge säkerställer därmed konsekvent en hög produktkvalitet.

Bakpanelen:

Dessa ramutsnitt levereras med en skumskiva till bakpanel. Denna typ av bakpanel är av högre kvalitet än en klassisk MDF-bakpanel, eftersom den är utvecklad för professionell inramning av original. Bakvpanelen är monterad med flexstift.

Utbud av 7 glassorter:

Premiumramarna från Nielsen kan beställas med flera högkvalitativa glas, från klart standardglas till högkvalitativt museiglas. På så vis kan du rama in foton, tryck eller original av högt materiellt eller innehållsmässigt värde på ett hållbart, stabilt och tryggt sätt. I synnerhet UV-strålar i dagsljus eller artificiellt ljus skadar dina bilder och är en äkta färgrövare. För att motverka detta erbjuder vi på begäran också premiumglas till ramarna. Du kan välja bland:

  • Standardglas/floatglas (reflekterande klart glas)
  • True Color Super Clear
  • Akrylglas/konstglas
  • Spegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColor UV 92
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
väckdjup:1,2 cm
övriga egenskaper
produktlinje:SalvadoriCornici
stängs på baksidan:pins (flexpins)
ramtyp:träram