Kategorier
AllaRamar.seMärkenDEHA DesignTräram Thuban måttbeställd

Träram Thuban måttbeställd

Träram Thuban måttbeställd
Deha

Premium massiv träram från DEHA


Art.Nr.: DEH-2032A3-SZ-ANLA-H
från 467  kr *
klar för leverans.

COVID-19
Förseningar i leveransen

På grund av den rådande situationen hos paketdistributörerna kan din leverans försenas med ett par dagar utöver den angivna leveranstiden. Vi gör allt för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt!

Träramen Thuban von DEHA

Med en ram från märket DEHA väljer du en högkvalitativ och robust växelram av professionell kvalitet som är tillverkad i Tyskland. Det är uteslutande massiva träslag som bok och lönn från europeiska skogsbruk som används. Alla träramar från DEHA tillverkas som "äkta" växelramar med högkvalitativa och stabiliserande torsionsfjädrar.

Premiumramen från DEHA Design är extra stabil och långlivad genom sin exklusiva och komplexa sammansättning. Hörnorna har tillverkats med så kallad laxknut istället för enkla häftstift. En inbyggd aluminiumskena i profilen förhindrar att spåret förstörs, även om bilden växlas ofta och gör det möjligt att byta bild på ett smidigt sätt med hjälp av högkvalitativa fjädrar. Dessutom hakar sig fjädrarna fast i profilen och förhindrar även vid stora format att trälisten tappar formen och stabiliserar samtidigt ramen. 

Träramen Thubans egenskaper

  • Klassisk, enkel och tidlös design i premiumkvalitet, tillverkad i Tyskland.
  • Massivt trä som bok och lönn från europeiska skogar.
  • Exklusiv, stilren och stabil bearbetning med laxknut.
  • En aluminiumlist integrerad i profilen förhindrar att spåret förstörs även om bilden växlas ofta. Eftersom fjädrarna hakas fast i profilen förhindras även vid stora format att trälisten tappar formen och ramen stabiliseras. 
  • Stabila och bekväma fjädrar och solida upphängare för porträtt- och landskapsformat.
  • Syrafri papp (250 g/m²) i varje ram som bakpanel är ett bra skydd för din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat, 2 mm-tjockt glas. Finns som vanligt eller antireflexglas. För stora format från 70x100cm och uppåt finns det till och med som 3 mm-glas. Alternativt finns det också akryl- och antireflexglas med UV-skydd och interferensoptiskt antireflekterande museiglas.
  • Finns i 34 standardformat från 20x28 cm till 70x100 cm, respektive 100x140 cm liksom i valfria måttbeställda specialformat.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:träram