Kategorier
AllaRamar.seRamar efter måttTräramarTräram måttbeställd, Impero 120

Träram måttbeställd, Impero 120

Träram måttbeställd, Impero 120
Nielsen
  • 2 cm
Art.Nr.: NIE-977-13-1-SZ-H
0  kr *
Leverans inom: 5 - 7 arbetsdagar
Denna artikel är inte i lager och måste beställas.

Salvadori Corninici

 

Observera: Den här profilen från produktserien Salvadori Cornici har en längre produktionstid än andra träramar från Nielsen. Räkna med en leveranstid på ca 3 veckor.

Träram från Nielsens serie Salvadori Cornici

Den här träramen har skapats av Nielsen Design i samarbete med den italienska ramdesignern Salvadori Cornici. Liksom de andra ramarna i serien tillverkas denna ram av högkvalitativt trä och kan beställas med ett av 7 olika typer av glas.

Ramarna från Salvadori är oumbärliga detaljer för olika stil- och inredningskoncept. De inspireras av aktuella trender samtidigt som de genomsyras av en klassisk och tidlös estetik. Det breda sortimentet av färger, former och ytor ger dig alla möjligheter att hitta den perfekta inramningen för varje tavla. De omsorgsfullt designade ramarna skapar en exklusiv känsla i varje rum, oavsett vilken modell du väljer.

Till skillnad från Nielsens växelramar, som bara kommer i standardformat med standardglas, kan du måttbeställa den här ramen och välja bland olika glas. Höga kvalitetskrav – noggrann tillverkning, förstklassiga träslag och kontinuerliga kontroller. Varje produktionsserie jämförs med en referensprofil som kallas ”Master Sample”. På så vis säkerställer NielsenBainbridge en jämn och hög kvalitet.

Bakstycket

Till skillnad från Nielsens växelramar levereras den här ramen med ett foamboard-bakstycke. Den här typen av bakstycke har tagits fram specifikt för professionell inramning av original och är därför av avsevärt högre kvalitet än bakstycken i MDF. Bakstycket monteras med så kallade böjstift.

Välj bland 7 typer av glas

Premiumramarna från Nielsen kan beställas med olika glas – från enkelt klarglas till förstklassigt museiglas. Tack vare det breda utbudet kan du rama in foton, konsttryck och original av högt materiellt eller känslomässigt värde på ett hållbart, varaktigt och säkert sätt. Exempelvis utgör UV-strålar från dagsljus eller belysning en risk för dina tavlor eftersom de får färgerna att blekna. För att du ska kunna förebygga detta erbjuder vi även premiumglas till premiumramarna. Du kan välja mellan:

  • standardglas/floatglas (reflekterande klarglas)
  • True Color Super Clear
  • akrylglas/plexiglas
  • spegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour UV 45
  • ClearColor UV 92.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
väckdjup:2 cm
övriga egenskaper
ramtyp:träram
stängs på baksidan:pins (flexpins)
produktlinje:SalvadoriCornici

Vi informerar dig gärna obindande om priset på denna artikel ändras eller stämmer överens med ditt önskepris.

  • Ange ett värde!