Kategorier
AllaRamar.seMärkenAicham Larson-JuhliFrame trä-växelram Fulda

iFrame trä-växelram Fulda

iFrame trä-växelram Fulda
Aicham-Larson-Juhl

Högkvalitativ ram av trä för enkelt bildbyte.


Art.Nr.: AIC-if513215-0010-H
från 68  kr *
klar för leverans.

COVID-19
Förseningar i leveransen

På grund av den rådande situationen hos paketdistributörerna kan din leverans försenas med ett par dagar utöver den angivna leveranstiden. Vi gör allt för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt!Träramen Fulda

Träramramen Fulda från märket Larson Juhl är den rätta ram för de som älskar detaljer. Dess stabila profil i äkta trä har en händelserik form. Det är en plan profil vars ytterkant är tydligt rundad. Den mellersta delen av profilen har en sned kant. En rund stång som lutar ner mot bilden omger ditt bildmotiv som en djup inre kant. Materialet har bearbetats smidigt. Fuldaramen finns i två ljusa och två mörka trätoner. Den inre kanten av den mörkbrun-rödaktiga modellen är guldfärgad och ger din bild en skimrande look.

iFrame växelramens utformning är anpassad till de aktuella interiörtrenderna och passar ihop med olika bildmotiv. Trots sitt billiga pris är dessa träram utmärkt bearbetad och därför ett attraktivt alternativ i växelramssortimentet.

  • Tvättat 2 mm-tjockt floatglas med slipade kanter.
  • Ramarna är limmade, häftade och färgade i hörnen.
  • Lämplig för passepartouts upp till en tjocklek av 1,7 mm.
  • Garanterad stabilitet och funktionalitet tack vare material av hög kvalitet.
  • Varje bildram är individuellt förpackad i folie och skyddas med hörnskydd.
  • Bakpaneler: Alla bakpaneler är utrustade med säkerhetsvridlås, vilket innebär att det inte finns någon risk för personskador som med dragfjädrar eller metallstift.
  • Upp till formatet 24x30 cm: svart bakpanel med stativ, svängbara öglor och ytterligare två hängare på bakpanelen för porträtt- och landskapsformat.
  • Från format 30x40 cm och uppåt: högkvalitativ MDF-bakpanel med torsionsfjädrar och ytterligare jumbohängare för stående och landskapsformat.
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:träram
produktlinje:iFrame