Kategorier
AllaRamar.seMärkenRoggenkamp3 mm passepartout måttbeställd

3 mm passepartout måttbeställd

3 mm passepartout måttbeställd
Roggenkamp

passepartout med individuellt ytter- och innermått

Art.Nr.: ROG-PP-32-SZ-H
Fråga om artikeln
292  kr *


Individuella passepartouts från Roggenkamp

  • Passepartout i museikvalitet tillverkad i träfri alfacellulosa för bra hållbarhet. Det främre pappret från Hahnemühle är limmat på passepartoutskivan på ett neutralt sätt och buffrad med ett basiskt medel.
  • Passepartoutskivor finns i 1,5- eller 3 mm-tjocklek och upp till formatet 100x140 cm.
  • Passepartoutskivans snittkant är vit.
  • Ange ditt individuella inre utsnitt i "cm". Det inre utsnittet skärs centrerat. I regel är alla fyrkantiga inre dimensioner möjliga, men det måste vara minst 1 cm marginal.
  • VIKTIGT: Vi rekommenderar att du beräknar det inre formatet som cirka 1 cm mindre än din bild. Detta underlättar det för dig att montera fast bilden bakom passepartoutskivan. (Exempel: Fotot är 30x45 cm -> Du uppger de inre måtten: 29x44 cm)
  • Obs: Denna artikel är måttbeställd, vilket tyvärr utesluter den från retur- och bytesrätt!

Vad är en passepartout?

En passepartout utgör den designmässiga övergången mellan bildmotivet, ramen och omgivningen. Den ger bilden utrymme att andas och hjälper till att utveckla dess karisma. Det skyddar också bilden från skadlig miljöpåverkan.

Tips: Om färgen på passepartoutskivan är ljusare än den dominerande färgen på bilden kommer bilden se ut som att den ligger i förgrunden. Du kan uppnå mer djup och utrymme med en passepartout i en mörkare nyans.

övriga egenskaper
nivå:Conservation
storlek:3 mm