Kategorier
AllaRamar.seLeverans

Frakt- och leveranskostnader


leveranskostnaderDen svenska specialbutiken för ramar www.allaramar.se riktar sig enbart till kunder med leveransadress i Sverige.

För alla inköpspriser gäller leveransavgiften på 195 kr inkl. moms, oavsett vilken mängd du beställer eller hur stora ramarna är. 

Det finns inget minsta beställningsvärde.

Då vi levererar direkt från de enskilda tillverkarna kan tyvärr inga gemensamma beställningar göras. Därför tillkommer också 1x fraktkostnad per tillverkare och beställning.. Fördelarna av detta är att vi kan erbjuda ett stort utbud och bra variation av ramar.

Betalningsmetoder Allaramar.se:

PayPal

PayPalPayPal är en onlinebetalningstjänst som du kan använda för säkra, snabba och enkla betalningar i vår webbutik – helt utan avgifter.

Apple Pay

Apple PayDen här betalningstjänsten från Apple gör att du kan använda dina Apple-enheter som iPhone, Apple Watch, iPad och Mac för säkra och kontaktlösa betalningar.

Kreditkort

VisaMastercardAmexAlla vanliga kreditkort som VISA, EUROCARD och AMERICAN EXPRESS kan användas.

Förskottsbetalning

FörskottsbetalningDirekt efter att du har lagt en beställning i vår webbutik får du en beställningsbekräftelse via e-post. Om du väljer att förskottsbetala via banköverföring får du information om summan och kontouppgifter under beställningsprocessen. Överför beloppet och ange ditt beställningsnummer som referens. Efter att betalningen har kommit in på vårt konto behandlar och levererar vi din beställning.