Kategorier
AllaRamar.seOm oss

Om oss

Vänlig och kompetent kundservice

Det största utbudet på ramar – för alla behov

Oavsett om du behöver en specialram eller en måttbeställd ram, om du vill beställa en enda ram eller göra en storbeställning, hittar du rätt ram för varje tillfälle och budget hos oss.

Vi har ett nära samarbete med ramtillverkare sedan över 20 år för att kunna möta varje kunds önskemål. Det betyder att vi kan garantera ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet och att vi kan ta fram helt nya lösningar för din bild eller ditt objekt.

Utöver våra många privatkunder har vi också stamkunder från industri, bil- och energikoncerner, offentlig sektor, marknadsföringsbyråer, gallerier, museer och fotografer.

Detlef Winkelewski, vd för Artvera

Vi hittar något nytt i ramarnas värld, varje dag!

 
 

Nya ramlösningar har skapats – inte sällan efter kontakt med våra kunder – för att rama in allt från pussel och samlarobjekt till diplom och souvenirer på ett snyggt och professionellt sätt.

Experter på inramning

Tack vare vår långa erfarenhet av inramningsservice i vår fysiska butik kan vi hjälpa dig med frågor om bevarande inramningar av känsliga tavlor. Vi känner inte bara vårt sortiment väl utan kan också bistå dig med expertkunskaper som ser till att du kan skydda dina dyrgripar och favoritmotiv under en lång tid.

Experter på kundservice

Vi formar branschens framtid

Som pionjärer inom dropshipping i branschen och som Nielsen Designs första webbutikpartner samt den största marknadsplatsen för ramar ligger vi i framkant och formar branschens framtid. Tillsammans med våra europeiska partner satsar vi på resurssnål tillverkning och hållbarare förpackningslösningar. Utöver miljövänliga processer fokuserar vi särskilt på kvalitet – och att tillhandahålla denna till rimliga priser.

Mathias Mende, partner

Vi samarbetar med Artvera sedan 2011 och har framgångsrikt utvecklat många produkter tillsammans. Kommunikationen är transparent och vi uppskattar teamets professionalitet – det är ett samarbete präglat av ömsesidigt förtroende. 

Vår värdegrund

Ansvarstagande: Som marknadsledande inom rambranschen tar vi stort ansvar gentemot våra partner, våra medarbetare och våra högt uppskattade kunder. Vi sätter höga mål som vi kan stå för.

Tillit: Tilliten till våra partners högkvalitativa arbete och till våra medarbetares kompetens och expertis lägger grunden till vårt handlande.

Kundfokus: Vi gör vårt bästa för att skapa mervärde för våra under – med vårt produktutbud, tips och experttips i vårt magasin, våra produktutvecklingar, attraktiva erbjudanden och vår engagerade kundservice som bistår våra kunder på flera olika språk.

Över 20 års passion för ramar

2002

fotokunst24

Detlef Winkelewski grundar Fotokunst24 e.K och blir därmed pionjär inom näthandel med ramar.

2005

AllesRahmen 2005

AllesRahmen.de startas – en ny och modern webbutik med ett sortimentet som redan omfattar över 14 000 ramar.

2007

Artvera Team

Samarbetet expanderas till fler tillverkare. AllesRahmen.de sätter en ny standard i branschen med över 18 000 artiklar i sortimentet.

2010

McRahmen

Den fysiska butiken McRahmen öppnar i Berlin. Nu kan vi bevisa vår expertis och innovationskraft även i fackhandeln.

2012

Artvera-kontor

Företaget flyttar med kundservice, marknadsavdelning och it-avdelning till ett större kontor inte långt ifrån butiken.

2015

Expansion i Europa

Vi expanderar vår näthandel i Europa och har nu en egen webbutik för ramar i nästan alla Tysklands grannländer.

2017

Artvera-kontor

Vi fortsätter att växa och fördubblar kontorsutrymmet. Samtidigt expanderar vi vidare i Europa och levererar allt fler ramar till många europeiska länder.

2022

Jubileum

Vi klarade coronapandemins utmaningarna och firar stolt vårt 20-årsjubileum i slottet Fürstlich Drehna.

Har du några frågor eller funderingar?

Vi ser fram emot att höra från dig!