Kategorier
AllaRamar.seOm oss

Om oss

Vänlig och kompetent kundservice

Det största utbudet på ramar – för alla behov

Oavsett om du behöver en specialram eller en måttbeställd ram, om du vill beställa en enda ram eller göra en storbeställning, hittar du rätt ram för varje tillfälle och budget hos oss.

Vi har ett nära samarbete med ramtillverkare sedan över 20 år för att kunna möta varje kunds önskemål. Det betyder att vi kan garantera ett optimalt förhållande mellan pris och kvalitet och att vi kan ta fram helt nya lösningar för din bild eller ditt objekt.

Utöver våra många privatkunder har vi också stamkunder från industri, bil- och energikoncerner, offentlig sektor, marknadsföringsbyråer, gallerier, museer och fotografer.

Detlef Winkelewski, vd för Artvera

Vi hittar något nytt i ramarnas värld, varje dag!

 
 

Nya ramlösningar har skapats – inte sällan efter kontakt med våra kunder – för att rama in allt från pussel och samlarobjekt till diplom och souvenirer på ett snyggt och professionellt sätt.

Experter på inramning

Tack vare vår långa erfarenhet av inramningsservice i vår fysiska butik kan vi hjälpa dig med frågor om bevarande inramningar av känsliga tavlor. Vi känner inte bara vårt sortiment väl utan kan också bistå dig med expertkunskaper som ser till att du kan skydda dina dyrgripar och favoritmotiv under en lång tid.

Experter på kundservice

Vi formar branschens framtid

Som pionjärer inom dropshipping i branschen och som Nielsen Designs första webbutikpartner samt den största marknadsplatsen för ramar ligger vi i framkant och formar branschens framtid. Tillsammans med våra europeiska partner satsar vi på resurssnål tillverkning och hållbarare förpackningslösningar. Utöver miljövänliga processer fokuserar vi särskilt på kvalitet – och att tillhandahålla denna till rimliga priser.

Mathias Mende, partner

Vi samarbetar med Artvera sedan 2011 och har framgångsrikt utvecklat många produkter tillsammans. Kommunikationen är transparent och vi uppskattar teamets professionalitet – det är ett samarbete präglat av ömsesidigt förtroende. 

Vår värdegrund

Ansvarstagande, tillit och kundfokus står i centrum för hur vi driver vår verksamhet och hur vi agerar i vardagen. Därför får du inte bara ett unikt och omfattande sortiment av ramar hos oss utan också en förstklassig kundservice.

Ansvarstagande

Som ramhandlare tar vi vårt ansvar gentemot kunder, medarbetare och miljön på största allvar. Genom att noggrant välja leverantörer och produkter kan vi garantera att ramarna vi säljer håller bästa möjliga kvalitet. Vid urvalet beaktar vi också faktorer som miljövänliga material och hållbara tillverkningsprocesser för att bidra till att minimiera branschens ekologiska fotavtryck. Rättvisa arbetsförhållanden i hela leveranskedjan är ytterligare ett kriterium när vi väljer affärspartner.

Tillit

Tillit lägger grunden för alla våra relationer – till kunder, partner och medarbetare. Öppen kommunikation, transparens och pålitlighet präglar hur vi behandlar varandra. Vi tar våra kunders behov och förslag på allvar för att utveckla kundnära lösningar. Vi skapar också ett arbetsklimat för våra medarbetare som kännetecknas av tillit och som gör att de har friheten att utveckla sina färdigheter.

Kundfokus

Som marknadsledare inom näthandeln för ramar och tack vare vår långa företagshistoria arbetar vi nära våra kunder och är medvetna om kundernas individuella behov. Genom effektiva processer och en agil företagsledning kan vi tillhandahålla skräddarsydda lösningar. Vi lyssnar aktivt på våra kunder och använder deras feedback för att hela tiden bli bättre på det vi gör.

Innovation

Utöver den första dropshippingen för ramar är vi också stolta över våra egna uppfinningar som till exempel brandskyddsramar, gravramar, tv-ramar, Unibox, hörnramar och pusselramar. Vi har också framgångsrikt introducerat specialramar som ramar för matchtröjor och dubbelglasramar på den europeiska marknaden – vilket är ytterligare bevis på vår innovationsanda. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder nytänkande lösningar och unika produkter. Därför slår vi in på nya vägar med våra partner och hjälper våra medarbetare att utvecklas eftersom deras expertis är hjärtat i vårt företag.  

Laganda

Vår framgång baserar på våra medarbetares laganda. Tillsammans skapar vi en företagskultur som präglas av respekt, öppenhet och välvilligt samarbete. Vi satsar på kontinuerlig vidareutbildning och personlig utveckling för att stötta våra medarbetare och stärka lagandan. Bara tillsammans kan vi uppfylla vårt löfte till våra kunder – att tillhandahålla ett unikt sortiment och en engagerad kundservice.

Över 20 års passion för ramar

2002

fotokunst24

Detlef Winkelewski grundar Fotokunst24 e.K och blir därmed pionjär inom näthandel med ramar.

2005

AllesRahmen 2005

AllesRahmen.de startas – en ny och modern webbutik med ett sortimentet som redan omfattar över 14 000 ramar.

2007

Artvera Team

Samarbetet expanderas till fler tillverkare. AllesRahmen.de sätter en ny standard i branschen med över 18 000 artiklar i sortimentet.

2010

McRahmen

Den fysiska butiken McRahmen öppnar i Berlin. Nu kan vi bevisa vår expertis och innovationskraft även i fackhandeln.

2012

Artvera-kontor

Företaget flyttar med kundservice, marknadsavdelning och it-avdelning till ett större kontor inte långt ifrån butiken.

2015

Expansion i Europa

Vi expanderar vår näthandel i Europa och har nu en egen webbutik för ramar i nästan alla Tysklands grannländer.

2017

Artvera-kontor

Vi fortsätter att växa och fördubblar kontorsutrymmet. Samtidigt expanderar vi vidare i Europa och levererar allt fler ramar till många europeiska länder.

2022

Jubileum

Vi klarade coronapandemins utmaningarna och firar stolt vårt 20-årsjubileum i slottet Fürstlich Drehna.

Har du några frågor eller funderingar?

Vi ser fram emot att höra från dig!