Kategorier
AllaRamar.seRamtypGalleriramarCollageram "La Casa" för 4 foton

Collageram "La Casa" för 4 foton

Collageram "La Casa" för 4 foton
Walther
Art.Nr.: WAL-YO481L-H
Fråga om artikeln
254  kr *

La Casa – ram för fyra foton

Har du svårt att bestämma dig för bara en favoritbild? Den här kollageramen är perfekt när du vill rama in flera bilder i en och samma ram. Till skillnad från galleriramar kommer kollageramar inte med en passepartout med flera utsnitt. Istället består en kollageram av flera ramar som sitter ihop och tillsammans bildar ett kollage.

La Casa är en kollageram för flera foton med en enkel och rustikal design som passar perfekt till lantligt inredda rum. Den består av fyra olika träplattor som fästs i varandra och som var och en har ett snöre virat om sig. Fotona fästs bakom snöret vilket gör det enkelt att byta bild. La Casa finns i två varianter, en med två blå, en grå och en vit träplatta och en med tre bruna och en vit träplatta.

  • Kollageram med avslappnad design.
  • Passar lantligt inredda rum.
  • Ramens totala storlek är 43,7 x 37,5 cm.
  • Fyra färgade träplattor; två på 16 x 16 cm och två på 19 x 24 cm.
  • Passar för fyra bilder upp till formatet 8 x 11 cm.
  • Fotona fästs bakom snöret.

Inspiration – tavelramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av tavelramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.

övriga egenskaper
produktlinje:Ethnic Chic
ramtyp:galleriram
antal bilder:4