Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek50x70 cmAluminiumram Amelia

Aluminiumram Amelia

Aluminiumram Amelia
FramesFactory
Art.Nr.: FAC-RA554-88-1015-1-H
Fråga om artikeln
från 66  kr *

Amelia aluminiumram

Upptäck ett brett utbud av olika ramar från Frames Factory. Här finns det många olika modeller – och något för alla smaker. Den här aluminiumramen är stabil och noggrant tillverkad. Dess enkla design är trendigt modern och samtidigt tidlös. Denna aluminiumram från Frames Factory imponerar med både elegans och ett attraktivt pris.

Produktinformation

  • Bra kvalitet till ett oslagbart pris.
  • Tidlös och minimalistisk design som passar i princip alla rum och motiv.
  • Aluminiumram med klassisk, elegant profil.
  • Många standardformat i de populäraste färgerna.
  • Har plats för passepartout med 1,4 mm tjocklek.
  • Bakstöd för stående och liggande format upp till 18 x 24 cm.
  • Stadigt bakstycke av MDF upp till 50 x 70 cm och stabila vägghängen för stående och liggande upphängning.
  • Akrylglaset kommer med skyddsfolie på båda sidor för att skydda mot repor. Folien måste avlägsnas innan du placerar motivet i ramen.
Ingo, expert på AllaRamar

Experten säger ...

Aluminiumramen Amelia är rätt ram för kunder som prioriterar prisvärdhet.

Aluminiumramen Amelia från Frames Factory är en storfavorit bland våra kunder tack vare det låga priset. Den smala och lätt rundade profilen har en tidlös, neutral design som – beroende på vald färg – passar nästan alla motiv och inredningsstilar.

Beroende på storleken levereras ramen med praktiska clips eller vridbara clips på bakstycket vilket gör att det går smidigt att montera och byta motiv. Bakstycket består av en stabil MDF-skiva som gör aluminiumramen extra stabil.

Det enda minuset med den här ramen är de gerade hörnen. Jämfört med dyrare aluminiumramen är dessa hörn lite vassa och inte alltid perfekt jämna. Det beror också till viss del på att aluminiumet är av en lägre kvalitetsgrad och därför känsligare under tillverkningen. Det får också lättare repor och bucklor än aluminium i dyrare märkesramar.

Akrylglaset är en mycket tunn glasskiva och också relativt repkänsligt. Den billigare aluminiumprofilen och den tunna akrylglasskivan är de huvudsakliga anledningarna till att aluminiumramen Amelia verkar lättare och mindre stabil jämfört med dyrare aluminiumramar.

Facit

Aluminiumramen Amelia är rätt ram för kunder som prioriterar priset och accepterar mindre kvalitetsbrister för rätt pris. Den här ramen ger dig alltså ett lågt pris med några smärre nackdelar på köpet. Men när ramen väl hänger på väggen med sitt motiv är dessa små brister inget som man lägger märke till.

allmänt
material:aluminium
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:aluminiumram
Kunder som köpte denna köpte även: