Kategorier
AllaRamar.seRamar efter måttAluminiumramarAluminiumram Atria måttbeställd

Aluminiumram Atria måttbeställd

Aluminiumram Atria måttbeställd
Deha

DEHA Design-ramar är robusta, solida, bearbetade, tyskproducerade växelramar

Art.Nr.: DEH-3A2-ALTS-SZ-H
Fråga om artikeln
från 556  kr *


Den måttbeställda aluminiumramen Atria

Med en ram från märket DEHA väljer du en högkvalitativ och robust växelram av professionell kvalitet som är tillverkad i Tyskland. Hos DEHA hittar du ett stort urval aluminiumramar i nästan alla populära profilformer och ett mycket stort urval av färger. Utöver ett utmärkt utförande och högkvalitativa material utmärker sig DEHA-ramarna i aluminium genom sin stabilitet, hållbarhet, lätthet (särskilt med lätt akrylglas) och hög motståndskraft även om du växlar bilder ofta.

Aluminium är ett utmärkt material för bildramar. Förutom att aluminium är stabilt och lätt kan man dessutom använda materialet för att tillverka ett nästan obegränsat antal profiler och modeller med ett flertal lackerade och anodiserade, borstade och släta ytor. Till skillnad från träramar är smala aluminiumprofiler också mycket mer stabila och kan på ett utmärkt och diskret sätt användas till stora bildformat.

DEHA erbjuder många växelramar i aluminium. Tack vare deras högkvalitativa och bekväma fjäderlås så är upprepade bildväxlingar och väggmontering lekande lätt. Sakliga, funktionella aluminiumprofiler för tidlös inramning i premiumkvalitet: det är vad DEHA Design står för!

Växelramen Atria i aluminium

  • Aluminiumramen Atria har en smal, försiktigt invikt profil och finns i många RAL-färger med pulverskikt liksom några glansiga och sidenmatta ytor.
  • Denna aluminiumram i premiumkvalitet är tillverkad i Tyskland och har många olika användningsområden vilket utlovar långvarig glädje.
  • Snygg och noggrann bearbetning av hörnen.
  • En kant längs baksidan på profilen garanterar att fjäderlåsen kan sättas fast och gör aluminiumramen stabil samt förhindrar att stora format tappar formen. 
  • Stabila och högkvalitativa fjädrar med integrerad utjämning på höjden och sidledes för bekväm upphängning av porträtt- och landskapsformat.
  • Syrafri papp (250 g/m²) i varje ram som bakpanel är ett bra skydd för din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat, 2 mm-tjockt glas. Finns som vanligt eller antireflexglas. För stora format från 70x100cm och uppåt finns det till och med som 3 mm-glas. Alternativt finns det också akryl- och antireflexglas med UV-skydd och interferensoptiskt antireflekterande museiglas.
  • Finns i 34 standardformat från 20x28cm upp till 70x100 cm eller 100x140cm, samt i specialstorlekar vid måttbeställning.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram