Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek30x40 cmAluminiumram Bellatrix

Aluminiumram Bellatrix

Aluminiumram Bellatrix
Deha

DEHA Design-ramar är robusta, solida, bearbetade, tyskproducerade växelramar

  • 1,8 cm
  • 0,7 cm
Art.Nr.: DEH-1A2-007-ALTS-H
Fråga om artikeln
från 390  kr *


Aluminium-Bilderrahmen Bellatrix

Med en ram från märket DEHA väljer du en högkvalitativ, robust, löstagbar ram av professionell kvalitet tillverkad i Tyskland. Hos DEHA hittar du ett stort urval aluminiumramar i nästan alla populära profilformer och ett stort färgutbud. Utöver det fina utförandet i högkvalitativa råmaterial är DEHA-aluminiumramarna ytterst imponerande i och med sin stabilitet, hållbarhet, låga vikt (särskilt i utförandet med lätt akrylglas) och hög motståndskraft  även vid upprepade bildbyten.

Aluminium är ett utmärkt material för bildramar. Utöver sin lätthet och stabilitet låter sig nästan alla profiler och utföranden kombineras med en mängd lackerade och anodiserade, borstade och släta ytor. Till skillnad från träramar är smala aluminiumprofiler också mycket mer stabila och ideala och snyggt sätt även användas till stora bildformat.

DEHA erbjuder bytesramar i aluminium, tack vare sina högkvalitativa och bekväma fjäderlås, är även upprepade bildbyten och väggmontering lekande lätt. Stilrena, funktionella aluminiumprofiler för tidlös inramning i premiumkvalitet: det är vad märket DEHA Design står för!

Bytesramen Bellatrix i aluminium

  • Aluminiumramen Bellatrix har en smal, kantig och tidlös aluminiumprofil, som är tillgänglig i olika matta och sidenmatt slipade anodiserade färger.
  • Denna bytesram i aluminium i premiumkvalitet är tillverkad i Tyskland och erbjuder många möjliga användningsområden och utlovar långsiktig glädje.
  • Snygg och stabil bearbetning av hörnen.
  • En bakkant i profilen säkerställer att de bekväma fjäderlåsen är anslutna, vilket garanterar stabiliteten hos denna aluminiumram och förhindrar att aluminiumremsorna sjunker i stora format.
  • Stabila och högkvalitativa torsionsfjädrar med integrerad höjd- och sidokompensation för bekvämt hängande i stående och liggande format.
  • Syrafri kartonginsats (250 g / m²) i varje bildram som bakgrund och skydd för din bild.
  • Högkvalitativt och kantslipat 2 mm-tjockt normalt och reflexfritt glas, i stora format från 70x100 cm till och med 3 mm-tjockt. Alternativt finns också UV-skyddande akryl- och reflexfritt akrylglas och interferensoptiskt reflexfritt museiglas.
  • Finns i 34 standardformat - från 20x28 cm till 70x100 cm, eller 100x140 cm - samt i valfria specialmått.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
väckbredd:1,8 cm
väckdjup:0,7 cm
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram