Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek30x40 cmAluminiumram profil B

Aluminiumram profil B

Aluminiumram profil B
Roggenkamp

Aluminiumram profil B - den breda profilen av aluminium

 • 1 cm
 • 2 cm
Art.Nr.: ROG-30022-H
Fråga om artikeln
från 682  kr *

Måttbeställda aluminiumramen B-profil i premiumkvalitet

De prisbelönta utbytbara ramarna från Roggenkamp kännetecknas av utmärkt kvalitet och uppfyller de högsta kraven. Den kantiga K-profilen till denna premium aluminiumram har klassiska och tidlösa linjer.

I mer än 40 år har tillverkaren Roggenkamp från Östra Westfalen producerat högkvalitativa ramar och ramlösa ramar i premiumkvalitet, som kännetecknas av tidlös design, perfekt funktion, stabilitet och hållbarhet. Roggenkampramar har enkla, tydliga former, som är oberoende av trender. Ytorna är neutrala och låter bilden träda fram. 

Aluminiumramen K-profil från Roggenkamp

 • Rund, bred och stabil profil
 • Roggenkamp-ramens standardvariant kommer med 3mm kantslipat floatglas. Ytan på antireflexglaset är mattetsat på den ena sidan.
 • Glansig anodiserad yta (vit: ytskiktad yta). Aluminiumramens anodiserade yta är okänslig och skyddas permanent mot yttre påverkan.
 • Profilen har en mycket stabil form. Stabila hörnanslutningar håller ihop även stora ramformat.
 • En syrafri 400 g/m²-kartong är baksidan till alla ramar från Roggenkamp.
 • Bilddjup ca. 6 mm
 • Men en lätt tryckning på fjädrarna och en vridning så kan du redan lossa fjädern eller knäppa den in i ramprofilen igen. Det räfflade partiet på fjädermekanismen fungerar också som upphängare.

Aluminiumram profil B, 30 x 40 cm, silver matt

Enkla bildbyten

När du byter bild behöver du bara trycka lätt på stålfjädern och vrida den så lossas fjädern eller knäpps in i ramprofilen igen. Fjädermekanismen fungerar också som upphängare och lämnar plats åt ytterligare inlägg på upp till 5mm. 

Glaset från Roggenkamp

Roggenkamp erbjuder dig alltid standardtjockleken 3 mm på floatglaset med slipade kanter. För en äkta konstupplevelse erbjuder Roggenkamp Mirogard museisglas - ett speciellt interferensoptiskt antireflexglas. Akrylglaset är okrossbart, lätt och skyddar bilden från skadliga UV-strålar. 

 • Standardglas: Klart och glansigt floatglas med en tjocklek på 3 mm. På grund av materialets egenskaper har glaset en ljusgrön färg och erbjuder därför något begränsad färgåtergivning på bilderna.
 • Antireflexglas: Glaset är matt på den ena sidan och därför finns det knappast några reflektioner. Bildens skärpa, ljus och färgåtergivning är begränsade och skapar en något matt färg. Vid ett avstånd i glaset - om man t.ex. använder ett passepartout - så kan bilden se suddig ut.
 • Mirogard Museiglas: Tack vare ett interferensoptiskt skikt erbjuder detta exklusiva glas mycket god transparens för ljus, färger och skärpa och är nästan reflektionsfritt.
 • Akrylglas: Plexiglaset är okrossbart och mycket lättare än glas. Materialet är färgneutralt och släpper igenom ljus, färger och skärpa på ett utmärkt sett. Glaset erbjuder ett nästan 100%-igt UV-skydd.
 • Antireflex-Akrylglas: Det bländfria akrylglaset är mattetsat och har den typiska egenskaperna som plexiglas har och orsakar därför knappt någon reflektion. På grund av mikroetsningen är bildskärpan och färgåtergivningen något begränsad, särskilt när du använder ett passepartout. 100%-igt UV-skydd. .

XL-format och specialglas 

På begäran kan det okrossbara och lätta akrylglaset också användas för att större format upp till 120x180 cm bildstorlek. Speciella vita glas, repsäkert akrylglas och Mirogard museiglas plus och protect finns också tillgängliga. Kontakta oss för en individuell offert!

 

allmänt
hängare:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
mått
väckbredd:1 cm
väckdjup:2 cm
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram