Kategorier
AllaRamar.seRamtypClipsramarClipsram

Clipsram

Clipsram 21x29,7 cm (A4) | Standardglas
Mira

Ramlös bildhållare, den billiga bildpresentationen.

Art.Nr.: MIR-1210297 | 21x29,7 cm (A4) | Standardglas
Fråga om artikeln
51  kr *
Leverans inom: 7 - 9 arbetsdagar
klar för leverans.Leveranstid: 7 - 9 Dagar

Clipsram

  • 2 mm tjocka glas av högkvalitativt floatglas. Det 2 mm tjocka plastglaset har en reflexfri sida och högt UV-skydd.
  • Ramen kommer med vägghängen för upphängning i stående och liggande format.
  • Från och med storleken 30 x 40 cm har den 2 mm tjocka MDF-bakstycket utrustats med extra säkerhetshängen för upphängning i stående och liggande format. Clipsen fungerar som hängen för de mindre formaten.

Clipsramar är ett prisvärt alternativ för ditt motiv. De har inga egentlig ramlister utan glasskivan och bakstycket hålls samman med hjälp av clips.

Clipsramen från Mira kommer i många olika standardformat från 10 x 15 cm till 70 x 100 cm, varav fyra A-format och fyra kvadratiska. Dessutom kan du måttbeställa clipsramar, få dem som brandklassade ramar eller som diplomramar.

Glas från Mira

  • Standardglaset är vanligt reflekterande klarglas.
  • Det högkvalitativa antireflexglaset är etsat på ena sidan vilket ger en matt yta som sprider ut ljuset. Glaset ska ligga så nära emot bilden som möjligt eftersom ytan annars ser mjölkig och matt ut.
  • Plastglaset är ett okrossbart akrylglas. Akrylglasen från den här tillverkaren har en reflexfri sida som kan användas som antireflexglas. Akrylglaset har en avtagbar, genomskinlig skyddsfilm på båda sidor.

Du kan välja mellan standardglas, antireflexglas och plastglas. De första två består av floatglas som till skillnad från det billigare maskinglaset inte har några ojämnheter i ytan. En helt plan yta är särskilt viktigt för större format. De avgörande fördelarna med plastglas är dess lätta vikt, höga UV-skydd och att det är okrossbart. Därför används ramar med plastglas ofta på välbesökta platser som skolor, dagis, sjukhus och offentliga inrättningar.

allmänt
hängare:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
mått
höjd:21,0 cm
bredd:29,7 cm
övriga egenskaper
utvärtes format:21x29,7 cm
stängs på baksidan:fjäder
ramtyp:clipram
Kunder som köpte denna köpte även: