Kategorier
AllaRamar.seMärkenMiraClipsram - efter mått

Clipsram - efter mått

Clipsram - efter mått
Mira

Ramlös bildhållare, den billiga bildpresentationen.

Art.Nr.: MIR-10-SZ-H
Fråga om artikeln
från 327  kr *


Måttbeställd ramlös bildram

Clipsramar, som också kallas "ramlösa bildramar”, är ett prisvärt sätt att rama in en bild. De flesta ramlösa bildramar finns endast i standardformat, eftersom de i de flesta fall importeras från t.ex. Kina. För första gången kan märket MIRA erbjuda måttbeställda clipsramar. De måttbeställda ramarna erbjuds med en exakt kantslipning gjord för hand och är tillverkade i Tyskland. Allt material kommer från Europa, bakpanelerna är certifierade.

  • Högkvalitativt, 2 mm-tjockt normalt och antireflexglas (flottörglas). Det 2 mm-tjocka  syntetiska glaset har en valfri antireflekterande sida och har högt UV-skydd.
  • Varje bildram är utrustad med upphängare för stående och liggande format.
  • För storlek 30x40 cm och uppåt tillkommer ytterligare säkerhetsupphängare på HDF-bakpanelen för stående och liggande format. Mindre format hängs upp direkt på clipsen.
  • Specialformat upp till 80x120 cm med okrossbart konstglas. XL-format upp till 100x160 cm!

Nya möjligheter med clipsramar

Ramlösa bildramar i specialformat är det idealiska och prisvärda alternativet till dyra bildproduktioner med Aludibond och akrylglas och är därför en favorit bland ambitiösa fotografer. Det finns knappt några optiska skillnader mellan de två produkterna. Den enskilda bilden ger ett plastisk och glansigt intryck. Utrustad med antireflexglas ger klippramen även fördelar jämfört med reflekterande Aludibond. Dessutom kan trycken bytas ut om och om igen!

Bildramen kan tillverkas med normalt och med reflexglas enligt ditt exakta önskemål, på millimetern upp till 70x100 cm, med det okrossbara antireflexglaset i akryl med UV-skydd även upp till max. 100x160 cm.

Således är de ramlösa bildramarna från MIRA idealiska för ovanliga affisch- och panoramaformat i små och mycket stora specialstorlekar..

Ramglas från Mira

Med ramglas har du valet mellan normalt, antireflex och syntetiskt glas. Flottörglas används, vilket i jämförelse med det betydligt billigare maskinglaset inte har någon ojämnhet. En extremt plan yta är mycket viktig, i synnerhet vid större format. De avgörande fördelarna med konstglas är att det väger lite, har ett högt UV-skydd och stort krossmotstånd. Därför används bildramar med konstglas ofta i rum med allmän trafik som skolor, förskolor, sjukhus och offentliga institutioner. Format över 70x100cm levereras endast med okrossbart konstglas.

  • Normalt glas är ett klart och reflekterande glas.
  • Antireflexglas av hög kvalitet etsas på ena sidan, vilket gör ytan matt och sprider det infallande ljuset. Om glaset är direkt på bilden blir perspektivet klart igen.
  • Konstglas är ett krossäkert akrylglas. Hos denna tillverkare har konstglaset en antireflexsida, så att det vid behov även kan användas som antireflexglas. Obs: Akrylglasskivan har en transparent skyddsfilm på båda sidor som måste tas bort.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:fjäder
ramtyp:clipram
Kunder som köpte denna köpte även:
Clipsram

Clipsram

Mira48  kr *
Clipsram

Clipsram

Mira236  kr *
Clipsram

Clipsram

Mira528  kr *
Clipsram

Clipsram

Mira84  kr *
Clipsram

Clipsram

Mira51  kr *