Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek10x15 cmNew Lifestyle 3-delad collageram

New Lifestyle 3-delad collageram

New Lifestyle 3-delad collageram
Walther
Art.Nr.: WAL-KV315J-H
Fråga om artikeln
från 167  kr *

New Lifestyle – galleriram av plast med passepartout för tre bilder

Den här galleriramen kommer med en passepartout med flera utsnitt – perfekt när du vill rama in flera bilder i en och samma ram. Passepartouten ser inte bara snygg ut utan skyddar dessutom bilderna. Den skapar ett litet avstånd mellan bilderna och glaset så att de inte pressas mot glasskivan.

New Lifestyle är en fyrkantig ram av plast med en något rundad profil. Den finns i åtta olika färger. En passepartout av kartong med plats för tre bilder medföljer. Passepartouten är vit oavsett vilken färg du beställer ramen i, med ett undantag: den guldfärgade ramen kommer med en gul passepartout. Ramens generösa falsdjup gör att du också kan använda en egen passepartout med en tjocklek på upp till 1,4 mm. Den stilrena designen gör att galleriramen New Lifestyle sätter motivet i fokus och passar många olika inredningsstilar.

  • Profil: något rundad, plats för 1,4 mm tjock passepartout
  • Färg: åtta olika nyanser från klassiska till trendiga
  • Passepartout: med utsnitt för tre bilder
  • Passepartoutens färg: vit
  • Glas: klarglas
  • Bakstycke: hårdfiber
  • Montering: vridbara clips

Inspiration – tavelramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av tavelramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.

allmänt
hängare:stående- och liggande format
inläggare:perforerad pappersbilaga
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:galleriram
vikt:0,90 Kg
antal bilder:3
produktlinje:Young Living