Kategorier
AllaRamar.seRamstorlekAlla formatPlast-pusselram för 100 till 500 delar

Plast-pusselram för 100 till 500 delar

Plast-pusselram för 100 till 500 delar
Mira

Pusselram av plast

Art.Nr.: MIR-5336049001-H
Fråga om artikeln
från 306  kr *

Pusselram av plast – en specialdesignad ram för pussel!

Den här pussleramen kommer i alla standardformat för pussel. Den har en unik design som gör det enkelt att rama in pusslet utan att det går sönder. Perfekt för alla pusselfantaster! Ramen tillverkas plast och finns i många olika färger att välja mellan. Du kommer garanterat hitta en färg som matchar just ditt pussel. Ramen har dessutom ett lätt och okrossbart akrylglas. För att garantera en säker och stabil inramning kan pusselramar som är större än en meter endast beställas med den stadiga aluminiumramen Quadro.

Så använder du pusselramen:

  • Pusslet läggs på bakstycket som då fungerar som ett stabilt underlag. Det gör det enkelt att förvara pusslet och stuva undan det när du tar pauser.
  • MDF-bakstycket har utrustats med fyra inbyggda vägghängen. Detta har två fördelar: pusslet kan hängas upp i liggande och stående format och de breda, sågtandade hängarna gör det enklare att lyfta bakstycket vilket i sin tur gör det enklare att stuva undan pusslet om du behöver förvara det innan det är färdigt.
  • Det lätta och okrossbara akrylglaset läggs sedan ovanpå pusslet och profilerna monteras från sidan. Det eliminerar det krångliga momentet att vända pusslet upp-och-ned under inramningen. 
  • Profilen är specialkonstruerad för att passa pusslets tjocklek och stabilisera pusslet mot akrylglaset.
  • Har vi väckt din nyfikenhet? I vårt magasin kan du läsa mer om pusselramen och få tips på hur du enklast använder den.

AllaRamar.se visar hur du använder pusselramen

allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:pusselram
stängs på baksidan:fjäder
Puzzleteile:100–500 bitar
Kunder som köpte denna köpte även: