Kategorier
AllaRamar.seRamtypBarock & StilramarStilram - München

Stilram - München

Stilram - München
Klueber-Gebira

Stilram - München (6 cm breit)

Art.Nr.: KGE-43003-H
Fråga om artikeln
från 2.495  kr *

München stilram

München är en ovanligt snygg ram med sirliga, handtillverkade dekorationer. Den patinerade profilen har en antik, gyllene färg och är 6 cm eller 8 cm bred beroende på ramens storlek.

Tavelramar som specialbearbetas för att mönster eller ornament inte ska bli ojämna eller brutna vid hörnen kallas ibland för stilramar. Vanliga ramar beskärs vanligtvis som metervara från en längre list vilket fungerar bra för många profiler. Men en sådan bearbetning skapar problem för utsmyckade barockramar vid de gerade hörnen, eftersom kapningen gör att ornamenten på de olika listerna inte passar varandra.

Stilramarnas hörn geras (skärs i 45 graders vinkel) därför innan de förses med ornament och dekorativa element. Först efter det förgylls eller ytbehandlas ramen. Det gör att produktionen kräver en större arbetsinsats, vilket också märks på priset. Men man får vad man betalar för – en mycket speciell och högkvalitativ tavelram som verkligen inte verkar massproducerad. En unik och högkvalitativ inredningsdetalj helt enkelt.

Specialformat

Ramen förgylls redan i Italien, därför kan den vanligtvis bara beställas i standardformat. Men på förfrågan kan individuella måttbeställningar göras. I sådana fall tillkommer ett pristillägg och längre leveranstid. Vi kan ge konkreta uppgifter om pris och leverans på förfrågan.

allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:barockram
Kunder som köpte denna köpte även:
Stilram - Hamburg

Stilram - Hamburg

Klueber-Gebira1.807  kr * istället 1.807  kr