Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek21x29,7 cm (A4)Träram Nola

Träram Nola

Träram Nola
FramesFactory
Art.Nr.: FAC-finger-H
Fråga om artikeln
från 55  kr *

Nola träram

  • Ramlister av trä
  • slank, rundad ramprofil
  • ramprofilen är 11 mm bred och 22 mm hög
  • med 1 mm tjock akrylglasskiva
  • bakstycket består av 2 mm tjock HDF (high density fibreboard)
  • stängs med svarta stift på insidan av ramprofilen
  • till och med bildformatet 18 x 24 cm kommer ramen med bakstöd och vägghänge på bakstycket
  • från bildformatet A4 med två vägghängen för stående och liggande upphängning.

Observera: Akrylglaset kommer med skyddsfolie på båda sidor för att skydda mot repor. Du kan avlägsna folien genom att dra bort den med fingrarna.

Träramar från Frames Factory

Upptäck ett brett och mångsidigt utbud av ramar från Frames Factory. Träramarna kommer i olika standardformat för foton och medelstora standardformat från 10 x 15 cm till 40 x 50 cm. Frames Factorys träramar har flera fördelar som vi berättar om här nedanför.

1. Prisvärt estetiskt lyft

Det behöver inte alltid kosta skjortan att rama in din tavla eller ditt foto i en fin träram. Frames Factory ger dig prisvärda träramar som tillverkats med stor omsorg – du får bra kvalitet för pengarna.

2. Enkel montering

Träramarna från Frames Factory är inte bara prisvärda utan också väldigt enkla att hantera. Böj bara upp de svarta stiften på ramens baksida med fingret eller ett platt objekt för att ta loss bakstycket.

3. Många olika stilar

Vilken stil passar bäst till ditt motiv? Barock, lantlig, minimalistisk? Frames Factory har träramar i många olika stilar så du hittar garanterat en ram som passar både din smak och ditt motiv.

Serien Nola är ett utmärkt exempel på Frames Factorys utsökta design och kvalitet: den slimmade träprofilen ger en elegant inramning, de gerade hörnen är noggrant tillverkade och ramens yta i trä är jämn och slät när man stryker fingret över den. Nola kommer i de klassiska färgerna svart, vitt och silver. Den minimalistiska designen passar perfekt i modernt inredda rum.

4. Naturlig charm

Träramar har en tidlös och naturlig charm. Med sina individuella träådringar och unika skönhet är träramarna ett säkert kort som aldrig går ur tiden. Skapa dig en överblick över vilka träramar Frames Factory erbjuder eller satsa på modellen Nola och få alla ovan nämnda fördelar.

allmänt
material:aluminium
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:träram
Kunder som köpte denna köpte även: