Kategorier
AllaRamar.seRamtypPlastramarUtomhus bildram ART, väderbeständig

Utomhus bildram ART, väderbeständig

Utomhus bildram ART, väderbeständig
Mira
Art.Nr.: MIR-T050-1015-01KLA5-H
Fråga om artikeln
från 126  kr *

Vädertålig ram i plast

ART är en behändig och robust ram som passar utmärkt för utomhusbruk. Alla ramens delar består av plast vilket gör att den klarar av väder och vind. Plast påverkas inte av hårda utomhusförhållanden, till skillnad från trä som böjs, vittrar, missfärgas och blir bräckligt på grund av fukt och temperaturskillnader.

Den vädertåliga ramen levereras med en plastfilm för kallaminering. Med plastfilmen kan du enkelt göra ditt motiv vattenfast helt utan verktyg och sedan rama in det.

Väderbeständig ram med många användningsområden

Denna utomhusram från Mira passar exempelvis utmärkt att ställa vid en grav där den för en lång tid kan pryda viloplatsen med ett inramat porträtt av den framlidna eller en fin dikt. Det går snabbt och enkelt att byta motiv. Ramen gör också ett fint intryck i trädgården eller en rabatt. Tack vare det medföljande bakstödet kan den ställas både liggande och stående. Du kan till exempel rama in information som ”Gå inte på gräsmattan!” eller ”Varning! Giftiga växter!”. Ramen blir då en snygg skylt som håller länge. Ramen kan också användas för konstevenemang som hålls utomhus.

De största fördelarna med utomhusramen ART från Mira är den enkla och mångsidiga designen samt att den tagits fram specifikt för att tåla väder och vind. Du får en väderbeständig ram till ett minst sagt attraktivt pris. Utomhusramen ART finns tillgänglig i flera olika färger och format. Den medföljande plastfilmen levereras inklusive instruktion.

  • Material ram: plast.
  • Material bakstycke: plast.
  • Levereras inkl. plastfilm som skyddar motivet mot fukt.
  • Format: sju standardformat från 10 x 15 cm till 21 x 29,7 cm.
  • Glas: standardglas.
  • Montering: Ramens fyra sidor sätts ihop och fästs med hörnfogar.
  • Levereras inkl. bakstöd i plast för stående och liggande format.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
ställ:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:plastram
Kunder som köpte denna köpte även: