Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek29,7x42 cm (A3)Växelbildshållare, ramlös

Växelbildshållare, ramlös

Växelbildshållare, ramlös
Roggenkamp

Roggenkamp-växelbildshållare, alternativet utan ram

Art.Nr.: ROG-00022-H
Fråga om artikeln
från 389  kr *

Clipsram i premiumkvalitet

Denna prisbelönade ram från Roggenkamp är av exceptionell kvalitet och lever upp till de allra högsta kraven. Eftersom clipsramarna från Roggenkamp tillverkas i Tyskland kan de – till skillnad från billiga, masstillverkade clipsramar – måttbeställas på millimetern och levereras med kantslipat och tvättat glas.

Sedan över 40 år tillverkar Roggenkamp högkvalitativa trä- och aluminiumramar i premiumklassen. De utmärker sig genom tidlösa designer, fulländad stabilitet och långa livstider. Ramarna från Roggenkamp har enkla, stilrena former som tas fram oberoende av tillfälliga trender. Ramarnas neutrala ytor sätter motivet i fokus. Roggenkamps träramar har vunnit flera olika priser. Exempelvis vann märkets växelram av trä priset ”Design Plus” på mässan i Frankfurt år 1999.

Clipsramar från Roggenkamp

  • Clipsramarna från Roggenkamp har 3 mm kantslipat floatglas som standard. Deras antireflexglas har en matt, etsad sida.
  • Bakstycket är en 3 mm tjock hårdfiberskiva med svart kant.
  • Bakstycket har försetts med excentrar med clips som fungerar som vägghängen. Vrid på excentrarna för att lossa och fixera glasskivan.
  • Ramen har plats för passepartouter med maximalt 2,5 mm tjocklek.
  • Alla ramar från Roggenkamp kommer med en bakgrund av syrafri papp på 400 g/m².

Glas från Roggenkamp

Roggenkamp tillhandahåller ramar med 3 mm tjockt, kantslipat floatglas som standard. För dig som vill ha en perfekt återgivning av konstverket finns även Mirogard museiglas – ett specialglas med antireflexbeläggning som fungerar utifrån principen om optisk interferens. Märkets lätta akrylglas är okrossbart och skyddar mot UV-skador.

  • Standardglas: Klart floatglas, 3 mm tjockt och reflekterande. Har en svagt grön nyans på grund av materialets egenskaper som ger en något förvrängd färgåtergivning.
  • Antireflexglas: Glaset har en matt sida som knappt reflekterar ljus. Detta påverkar bildskärpan, ljuset och färgåtergivningen något samt gör färgerna något matta. Uppstår ett avstånd mellan motiv och glas, t.ex. genom en passepartout, blir bilden något oskarp.
  • Mirogard museiglas: Detta exklusiva glas har en antireflexbeläggning som fungerar utifrån principen om optisk interferens. Det ger en utmärkt återgivning av ljus, färger och bildskärpa och är så gott som reflexfritt.
  • Akrylglas: Akrylglas, eller plexiglas som det också kallas, är nästintill okrossbart och väger betydligt mindre än riktigt glas. Det har en neutral färg och ger en utmärkt återgivning av ljus, färger och bildskärpa samt ett nästan hundraprocentigt UV-skydd.
  • Reflexfritt akrylglas: Det reflexfria akrylglaset har en matt, etsad sida och samma egenskaper som plexiglas. Det uppstår knappt några reflektioner alls på det. Etsningen påverkar bildskärpan och färgåtergivningen något, särskilt om du använder en passepartout. 100 % UV-skydd.
allmänt
hängare:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
mått
övriga egenskaper
ramtyp:clipram
stängs på baksidan:skruvfjäder
Kunder som köpte denna köpte även: