Kategorier
AllaRamar.seMärkenRoggenkampVäxelbildshållare, ramlös - måttbeställd

Växelbildshållare, ramlös - måttbeställd

Växelbildshållare, ramlös - måttbeställd
Roggenkamp

Roggenkamp-växelbildshållare, alternativet utan ram

Art.Nr.: ROG-00022-SZ-H
Fråga om artikeln
från 595  kr *


Måttbeställd ramlös ram i premiumkvalitet

De prisbelönade växelramarna från Roggenkamp utmärker sig genom sin goda kvalitet och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Eftersom de ramlösa ramarna från Roggenkamp tillverkas med högsta precision i Tyskland är de till skillnad från billigare modeller specialtillverkade och med stor precision tillverkade med polerade och tvättade glaskanter.

I mer än 40 år har tillverkaren Roggenkamp från Östra Westfalen producerat högkvalitativa ramar och ramlösa ramar i premiumkvalitet, som kännetecknas av tidlös design, perfekt funktion, stabilitet och hållbarhet. Roggenkampramar har enkla, tydliga former, som är oberoende av trender. Ytorna är neutrala och låter bilden träda fram. Roggenkampramarna har tilldelats flera utmärkelser. 1999 fick ramen “Design-Plus”-priset på mässan i Frankfurt.

Ramlösa växelramar från Roggenkamp

  • Roggenkamps växelramar finns som standard tillgängliga med 3mm-tjockt kantslipat floatglas. Ytan på antireflexglaset är etsat matt på ena sidan.
  • Bakpanelen består av en 3 mm-tjock, svart infattad MDF-skiva.
  • På baksidan finns det fjäderklämmor i stål som är fastnitade och som släpper glasplattan när man vrider dem och fungerar samtidigt som upphängare.
  • Passepartoutinlägg i upp till 2,5mm tjocklek finns tillgängligt.
  • Den syrafria 400 g/m²-kartongen utgör baksidan för alla Roggenkampramar.

Växelbildshållare, ramlös, 30 x 40 cm

Glaset från Roggenkamp

Roggenkamp erbjuder dig alltid standardtjockleken 3 mm på floatglaset med slipade kanter. För en äkta konstupplevelse erbjuder Roggenkamp Mirogard museisglas - ett speciellt interferensoptiskt antireflexglas. Akrylglaset är okrossbart, lätt och skyddar bilden från skadliga UV-strålar. 

  • Standardglas: Klart och glansigt floatglas med en tjocklek på 3 mm. På grund av materialets egenskaper har glaset en ljusgrön färg och erbjuder därför något begränsad färgåtergivning på bilderna.
  • Antireflexglas: Glaset är matt på den ena sidan och därför finns det knappast några reflektioner. Bildens skärpa, ljus och färgåtergivning är begränsade och skapar en något matt färg. Vid ett avstånd i glaset - om man t.ex. använder ett passepartout - så kan bilden se suddig ut.
  • Mirogard museiglas: Tack vare ett interferensoptiskt skikt erbjuder detta exklusiva glas mycket god transparens för ljus, färger och skärpa och är nästan reflektionsfritt.
  • Akrylglas: Plexiglaset är okrossbart och mycket lättare än glas. Materialet är färgneutralt och släpper igenoom ljus, färger och skärpa på ett utmärkt sett. Glaset erbjuder ett nästan 100%-igt UV-skydd.

XL-format och specialglas

På begäran kan det okrossbara och lätta akrylglaset också användas för att större format upp till 120x180 cm bildstorlek. Speciella vita glas, repsäkert akrylglas och Mirogard museiglas plus och protect finns också tillgängliga. Kontakta oss för en individuell offert!

allmänt
hängare:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
mått
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:clipram