Kategorier
AllaRamar.seRamstorlek13x18 cmVäxelram av aluminium serie 916

Växelram av aluminium serie 916

Växelram av aluminium serie 916
Aicham-Larson-Juhl

  • 0,3 cm
  • 1,6 cm
Art.Nr.: AIC-916001-1318-H
från 157  kr *
klar för leverans.


Aluminiumramar Serie 916

Ramarna i aluminium finns i två profilbredder. Den smala stången i 916-serien är särskilt imponerande på grund av sina detaljer och eleganta utseende. Den passar bäst till stora till mycket stora bildformat eftersom materialet också kan garantera massiv stabilitet. Eftersom detta inte skulle vara möjligt med en träram, har man här tillverkat en exklusiv yta med träfanér. Förutom färgen svart, som är en imitation, är det äkta ek- eller valnötsträ. 

Ramarna på denna modell finns i 13 olika färger och utföranden, inklusive, om så önskar med en borstad yta. Färgerna varierar Färgerna varierar från guld, silver, vit, svart och brons till naturligt träfanér. Formaten som erbjuds motsvarar standardstorlekarna som är finns på marknaden och kan därför användas på många olika sätt. För att skydda bilden är ramarna försedda med en tjock vit och syrafri pappskiva. På detta sätt kan inga föroreningar komma in i bilden från bakpanelen. Ramarna levereras med ett kantslipat, optiskt klart floatglas (vanligt glas).

Bakpanelen:

BARTH®-ramens bakpanel består utav en robust, 3 mm-tjock platta i eukalyptus. Tack vare de robusta fjädrarna i rostfritt stål och metallklämmorna som på ett pålitligt och säkert sätt håller ihop bakpanelen och ramen i hörnen och i kanterna, finns det knappast några tecken på slitage även vid regelbunden bildväxling. Hanteringen är snabb och enkel. En trådkonstruktion längs fyra punkter finns i  standardversionen och fungerar som ett extra upphängningsalternativ, vilket är särskilt praktiskt vid användning av galleriskenor. I format upp till 24 x 30 cm är aluminiumramarna dessutom utrustade med  stativ på bakpanelen.

Fördelarna med BARTH® växelramar:

  • Tidlös design i aluminium- och trä, passar till många interiörer, kontor eller utställningsområden.
  • Speciella hörnkontakter garanterar maximal stabilitet för de utbytbara aluminiumramarna.
  • Högkvalitativt floatglas med slipade kanter garanterar en exceptionell optisk klarhet.
  • Ett naturligt vit, syrafritt pappersark (200gr) skyddar dina bilder.
  • Extremt stabil 3 mm-tjock bakpanel av hållbar eukalyptus för ytterligare stabilitet.
  • Speciellt 4-punkts-upphängningssystem (i formaten A3 och uppåt) gör att ramen lätt kan hängas upp.
  • Rostfria stålklämmor och torsionsfjädrar av högsta kvalitet.

OBS: För tillfället är endast ett par utvalda format och färger i lager. Alla modeller som är markerade att de för närvarande inte kan levereras har en leveranstid på ca 2-3 veckor. Om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss - vi tar gärna emot dessa beställningar manuellt.

allmänt
hängare:galleriskena
ställ:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
mått
väckbredd:0,3 cm
väckdjup:1,6 cm
övriga egenskaper
stängs på baksidan:skruvfjäder
ramtyp:aluminiumram
produktlinje:BARTH