Kategorier
AllaRamar.seRamtypStora ramar XLClipsram - efter mått till 100x160 cm

Clipsram - efter mått till 100x160 cm

Clipsram - efter mått till 100x160 cm
Mira

Ramlös bildhållare, den billiga bildpresentationen.

Art.Nr.: MIR-30-XL-SZ-H
Fråga om artikeln
375  kr *


Stor måttbeställd ramlös bildram

Clipsramar, som också kallas "ramlösa bildramar”, är ett prisvärt sätt att rama in en bild. De flesta ramlösa bildramar finns endast i standardformat, eftersom de i de flesta fall importeras från t.ex. Kina. För första gången kan märket MIRA erbjuda måttbeställda clipsramar. De måttbeställda ramarna erbjuds med en exakt kantslipning gjord för hand och är tillverkade i Tyskland. Allt material kommer från Europa, bakpanelerna är certifierade.

Nya möjligheter:

Ramlösa bildramar i specialformat är det ideala och prisvärda alternativet till dyra bildproduktioner med Aludibond och konstglas och därför är det en favorit bland ambitiösa fotografer. Det finns knappt några optiska skillnader mellan de två produkterna. Den enskilda bilden ger ett plastisk och glansigt intryck. Utrustad med antireflexglas ger klippramen även fördelar jämfört med reflekterande Aludibond. Dessutom kan trycken bytas ut om och om igen!

Ramen kan tillverkas med normalt och med reflexglas enligt ditt exakta önskemål, på millimetern upp till 70x100 cm, med det okrossbara antireflexglaset i akryl med UV-skydd även upp till max. 100x160 cm.

Således är de ramlösa bildramarna från MIRA idealiska för ovanliga affisch- och panoramaformat i små och mycket stora specialstorlekar.

XL-clipsramar från Mira:

  • Finns endast med okrossbart antireflexglas i akryl inkl. UV-skydd
  • Slät bakpanel på båda sidorna.
  • Upphängare för stående och liggande format
allmänt
hängare:stående- och liggande format
mått
övriga egenskaper
ramtyp:clipram
stängs på baksidan:fjäder
Kunder som köpte denna köpte även: