Kategorier
AllaRamar.seMärkenWalther DesignGalerie passepartout

Galerie passepartout

Galerie passepartout 20x30 cm (13x18 cm) | snövit
Walther

Galerie passepartout

Art.Nr.: WAL-PA030-W | 20x30 cm (13x18 cm) | snövit
Fråga om artikeln
60  kr *
Leverans inom: 5 - 6 arbetsdagar
klar för leverans.Leveranstid: 5 - 6 Dagar

Passepartout med snedskuren kant


  • Syrafri, 1,4 mm tjock passepartoutkartong
  • fyra olika färger med vit kärna
  • bildutsnitt med snedskuren kant
  • många olika standardformat
  • skyddar bilden och ger den ett visuellt lyft.

Gör hela skillnaden med en passepartout från Walther Design. Passepartouten i kartong skyddar din bild mot fukt och skadliga ämnen i ramen för att förhindra att den åldras i förtid. Med en passepartout förebygger du också att din bild ligger direkt emot glaset vilket annars kan orsaka slitage.

En annan fördel är att du kan använda passepartouten kan påverka vilket intryck bilden gör. Vilken effekt vill du uppnå? Mörka ramar passar bäst med en mörk passepartout och det slår aldrig fel med en ljus passepartout till en ljus ram. En ljus passepartout sätter motivet i fokus medan en svart passepartout får det att hamna lite mer i bakgrunden. Det får betraktaren att dröja sig kvar längre med blicken. Med en svart passepartout skapar du en dramatisk effekt. Men oavsett vilken färg du väljer ger du bilden ett visuellt lyft med en syrafri passepartout från Walther Design. Bildutsnittets snedskurna kanter skapar en mindre abrupt övergång mellan passepartouten och motivet. Dessutom får den inramade bilden mer djup.

Varje sida av bildutsnittet bör vara 1 cm mindre än bilden. Dessutom bör ramprofilen vara minst 10 mm djup (eller ha ett falsdjup på minst 10 mm) – beroende på typ av glas, passepartoutens tjocklek, bildens tjocklek och bakstycket.

Inspiration – ramar från Walther Design

Upptäck det färgglada utbudet av ramar från Walther Design. Sortimentet omfattar många olika typer av ramar så som växelramar, galleriramar med passepartout för flera bilder och roliga designer som hjärt- och djurformade ramar. I utbudet hittar du inte bara de klassiska materialen plast, aluminium och trä utan också ramar av strimlespån, ramar med strass, praktiska bakstöd och mycket mer. Walther Design har en kreativ och prisvärd lösning för alla smaker.


Olika typer av glas

Rama in med passepartout

Vilken färg och ytstruktur ska jag välja på passepartouten? Och hur skapar jag ett enhetligt helhetsintryck? Läs vår artikel och lär dig allt om hur du på bästa sätt ramar in med passepartout.

Så ramar du in foton och bilder

En passepartout av hög kvalitet är en viktig del av inramningen. Men hur ramar man in foton och bilder på rätt sätt? Och ska man klistra fast bilden på passepartouten eller inte? Du hittar svaren på dessa frågor i vår artikel.

Olika typer av glas
allmänt
material:kartong
mått
höjd:20,0 cm
bredd:30,0 cm
övriga egenskaper
produktlinje:Passepartouts
utvärtes format:20x30 cm
vikt:0,04 Kg
inläggaravsnitt:13x18 cm
Kunder som köpte denna köpte även: