Kategorier
AllaRamar.seÖvriga produkterKilramarSpänd kilram

Spänd kilram

Spänd kilram
Klueber-Gebira

Spänd kilram av furu med duk. Målarduk: 70% bomull, 30% rayon

Art.Nr.: KGE-10505-H
Fråga om artikeln
från 97  kr *

Kilramar med tavelduk

  • Kilramar med monterad tavelduk
  • kilramslister av massiv furu
  • med spännkilar
  • listernas profil är 4,5 x1,9 cm (bredd x höjd)
  • canvas av 70 procent bomull och 30 procent rayon
  • duken är redan grunderad och redo att målas
  • tvärslå(ar) medföljer vid behov.

Denna kilram kommer färdigmonterad och med uppspänd canvas. Det betyder att du kan sätta igång och måla direkt. Canvasduken består av 70 procent bomull och 30 procent viskos för en skön känsla och ett fint utseende. Viskosandelen gör att duken blir mer slitstark.

Kilramens lister är tillverkade av massiv furu och har monterats utan lim och spikar. Det gör att du kan efterspänna duken vid behov.

Listernas profil är 1,9 cm hög – det är alltså en kilram i standardstorlek som passar perfekt i en skuggram eller tavelram med hög fals.

Beställ kilram med duk från Klüber Rahmen

Denna kilram med duk från Klüber Rahmen kommer i många olika storlekar från 18 x 24 cm till 70 x 100 cm. De större formaten kommer med en eller flera ytterligare tvärslåar för att stabilisera ramen.  

Tips från AllaRamar.se: Du kan också måttbeställa den här kilramen med uppspänd tavelduk från Klüber Rahmen. Kontakta vår kundservice för att göra en måttbeställning.

Baksidan av en kilram med kilar

Så ramar du in målarduk på kilram

Vill du måla in det färdiga konstverket? En tavelram med hög fals ger tavlan både ett visuellt lyft och extra skydd. Monteringen är enkel med hjälp av kilramsbeslag – det behövs bara 3 arbetssteg. Läs mer om hur du går till väga.

Rama in tavla i skuggram

En tavla på duk blir ännu finare i rätt ram. Läs vidare för att få reda på hur du monterar en tavla på duk i en skuggfogsram.

Ett modernt konsttryck på duk i en skuggram.
övriga egenskaper
ramtyp:kilram