Kategorier
AllaRamar.seMärkenaccentTräram "Aura" med distanslist

Träram "Aura" med distanslist

Träram "Aura" med distanslist 20x20 cm (14x14 cm) | svart | Standardglas
Accent

Prisvärd ram av trä i uppsättning av 4 st

 • 15,00 mm
 • 30,00 mm
 • 0,6 cm
 • 2,6 cm
Art.Nr.: ACC-1132000 | 20x20 cm (14x14 cm) | svart | Standardglas
Fråga om artikeln
178  kr *
Leverans inom: 5 - 6 arbetsdagar
klar för leverans.Leveranstid: 5 - 6 Dagar

Träram Aura med distanslist

 • Ramprofil av FSC®-certifierat MDF.
 • Profil med inbyggd distanslist.
 • Kantslipat standardglas för säkra bildbyten.
 • Passepartout med snedskuren kant medföljer.
 • Med 2 vägghängen för stående och liggande upphängning.
 • Med bakstöd upp till formatet 20 x 20 cm.
 • Bakstycke av FSC®-certifierat MDF.

Växelramen Aura är en mångsidig modell som låter dig prova många olika effekter. Tack vare den urtagbara distanslisten, som du kan montera framför eller bakom glaset, kan du skapa olika djupeffekter för olika motiv. Tack vare den medföljande passepartouten med snedskuren kant förstärks effekten ytterligare. Dessutom kan du placera distanslisten bakom bakstycket om du vill att passepartouten ska ligga direkt emot glaset.

Aura har lister av trä och ett FSC®-certifierat bakstycke i MDF. Den fyrkantiga profilen kommer i klassiskt svart och vitt eller i ekträ som gör att Aura fulländar bilden och inredningen på ett diskret sätt.

Träram "Aura" med distanslist, 30 x 40 cm, ek


Välj Aura med eller utan passepartout

I listan ”Välj format” finns det två storleksangivelser. Den första angivelsen är ramens format och den andra storleken som står inom parentes anger passepartoutens utsnitt. Du kan rama in bilden med eller utan den medföljande passepartouten.

Exempel: Om du har en bild i formatet 18 x 24 cm kan du välja ramformatet 24 x 30 cm med ett passepartout-utsnitt på 18 x 24 cm. Eller beställ Aura i ramformatet 18 x 24 cm och rama in bilden utan passepartout – då är utsnittet på 13 x 18 cm.

Ingo, expert på AllaRamar

Experten säger ...

Ramens visuella effekt och kvalitet är utmärkt för det här prissegmentet.

Träramen Aura har en modern, minimalistisk och kantig profil. Den kommer i de färger som är populärast just nu: svart, vitt och ek. Ramen är enkel och elegant vilket gör att den passar till de flesta inredningsstilar och motiv. Distanslisten skapar ett trevligt djup som gör att den här ramen skapar en exklusivare inramning än vanliga ramar. Distanslisten kan placeras mellan glaset och passepartouten eller också bakom passepartouten, beroende på vad du föredrar. Det ger dig fler möjligheter för hur du presenterar bilden eller till och med ett tredimensionellt föremål. Aura är dessutom en FSC®-certifierad ram vilket garanterar att skogsbruket som träet kommer ifrån lever upp till vissa miljö- och sociala standarder. Det attraktiva priset är ytterligare en fördel med den här ramen. Dess gerade hörn och faktiskt hela ramen håller en utmärkt kvalitet för det här prissegmentet.

Träramen Aura ser vid första anblick ut att vara tillverkad av massivt trä, men i själva verket består den av MDF. Det är limmade träfiber av olika träslag som alla är FSC®-certifierade. Det betyder att hela ramen har trä som råmaterial. Det äkta utseendet uppnås med hjälp av foliering med tryckt träådring som ger ett ytterst realistiskt, högkvalitativt och autentiskt resultat. Folieringen har applicerats runtom hela profilen och ända in i falsen. Därför har Aura samma fina utseende även från sidan och bakifrån. Eftersom ramen bara kommer i små och medelstora format är Aura tillräckligt stabil, trots att den består av MDF som inte har samma robusthet som massivt trä. Glaset är tunnare jämfört med glaset från andra tillverkare. Passepartouten är något mindre tjock i jämförelse och inte syrafri.

Facit

Vi tycker att fördelarna med träramen Aura väger upp nackdelarna. Den visuella effekten och övergripande kvaliteten är utmärkt för det här prissegmentet. Då gör det inte så mycket att glaset är lite tunt och att materialet MDF inte är lika stabilt som massivt trä. För familjefoton och tryck på papper är Aura helt enkelt toppen! Därför är det inte konstigt att Aura är en populär ram som beställs av många av våra kunder.

allmänt
material:MDF-skiva
hängare:stående- och liggande format
ställ:stående- och liggande format
inläggare:inläggare
boxram:passar som objektram
galleriram:passar som objektram
mått
höjd:20,0 cm
bredd:20,0 cm
profilbredd:15,00 mm
profilhöjd:30,00 mm
väckbredd:0,6 cm
väckdjup:2,6 cm
övriga egenskaper
stängs på baksidan:pins (flexpins)
nivå:Standard
storlek:1,4 mm
Merkmal:med passepartout
bildformat:14x14
utvärtes format:70x100
ramtyp:distansram