Kategorier

Fotoalbum
Fotoalbumet för dina minnen

Att bläddra igenom en bok som man själv har skrivit är något alldeles speciellt. Att betrakta foton som berättar om livet och visar skrattande ansikten från människor man älskar. I dagens digitala tidsålder är en sak säker: foton att röra vid kommer inte dö ut. Det samma gäller för böcker, det är en ojämförbar upplevelse att hålla det man fotograferat i sina egna händer. En ensam nostalgitripp eller en gemensam upplevelse tillsammans på soffan med hela familjen, att tillsammans glädjas och minnas gemensamma upplevelser. Ett fotoalbum är minnen att ta på.

Med titeln ”analog är det nya eko” skrev statsvetaren André Wilkens sin samtida bok i den han proklamerar en strävan mot det analoga som hjälp i en digital värld och samtidigt som grund för ett mer meningsfullt liv som är värt att leva.

Även den tyska traditionstillverkaren Goldbuch har förbundit sig till det analoga och erbjuder sen över 100 år fotoalbum och pappersvaror i modern och unik design i en handverkskvalitet ”made in Germany”. I jämförelse ligger vedertagna importvaror från fjärran östern i lä.

Fotoalbum med tema

Fotoalbum Trendline från walther designFotoalbum kan användas vid flera olika tillfällen. Nu för tiden krävs det oftast en speciell anledning för att man ska skapa ett fotoalbum. Oftast handlar det om ett bröllop eller om ett barns födsel. För dessa speciella tillfällen finns ett fotoalbum för varje smak. Det finns t.ex. flera fotoalbum som behandlar temat bebis. En speciell variant kan t.ex. vara en bebis-dagbok. I denna klistrar man inte bara in foton bredvid varandra, man har också plats för att skriva några rader om speciella händelser som rör barnet. De passande förtryckta frågorna i fotoalbumet kan ge inspiration till ifyllningen. Detta speciella album är år senare ett härligt minne och en perfekt present till mor- och farföräldrar eller till barnets 18-årsdag.

Fotoalbum att klistra i

Fotoalbum måste inte nödvändigtvis ha ett tema. Du kan själv bestämma vilka bilder du vill infoga och du kan också helt enkelt bestämma dig för ett neutralt album. Det finns två olika varianter: Insticksalbum som har fickor som man enkelt kan stoppa in bilderna i och inklistringsalbum som man själv kan utforma och klistra i. Båda ramalternativ har för- och nackdelar.

Insticksalbumet möjliggör en snabb utfyllnad utan kladd med klister. Emellertid är man vid denna typ av fotoalbum bunden vid de föreliggande formaten och fyller alltid i samma format. Det gäller inte för ett album att klistra i. De tomma sidorna bjuder in till fri gestaltning och så blir arrangemanget individellt och unikt. Dessutom har pappret plats för text och andra kreativa idéer, som stämplar och klistermärken. Men har man väl klistrat in ett foto, är en ändring inte så lätt som i ett instickningsalbum. Därför är ett album för inklistring ett bra val för kreativa pysslare som inte är rädda för att använda klister och sax.

Fotoalbum för alla foton

Ett fotoalbum kan följa dig genom hela livet. Därför finns det speciellt exklusiva exemplar i mycket hög kvalitet. Och inte bara det: läderinbundna fotoalbum är en släktklenod och när de är fulla med foton är de värda mer än allt guld i världen. Dessutom är de fantastiska presenter för varje tillfälle. Ett exempelt är bokalbumet ”äkta läder” i italienskt läder med en ädel söm, ett lyxigt fotoalbum som du kan ha glädje av länge.

Fotoalbum från Goldbuch

Det mittelfrankiska märket Goldbuch är en av de bästa tillverkarna av fotoalbum. Familjeföretaget med tradition erbjuder fotoalbum för alla tillfällen i livet. Oavsett om det är ett bröllop, ett barnalbum eller ett universellt fotoalbum. Klassisk elegans är alltid prio ett för Goldbuch. Därför används genomgående bra material, vilket man märker redan genom papprets ytverkan.

Även för scrapbooking lämpar sig analoga fotoalbum från Goldbuch. De är alltid redo att fyllas och framför allt vid besök från familj och vänner gör de ett trevligt intryck!

Som tillverkare för fotoalbum och högkvalitativa pappersvaror ”made in Germany” är för traditionstillverkaren från Bamberg en hög kvalitet och lång hållbarhet företagsfilosofins fundament. Därför används enbart högkvalitativa material som t.ex. jacquard-tyg, linne, merinoull eller äkta kalvsläder. För prismedvetna kunder kommer billigare material som t.ex. konstläder eller efalin i fråga.

Med regelbundet nya material, design- och produktidéer följer Goldbuch ständigt nya trender och erbjuder ett stort utbud av kvalitativt tillverkade album och pappersvaror. Så hör t.ex. spiralalbum, adressböcker, anteckningsböcker, telefonböcker, gästböcker, skruvalbum och dokumentationsmappar till sortimentet. Segmentet bröllopsalbum företräds av modeller i ädla, klassiska material i diskret elegans. Låt dig inspireras av barnalbum, vänböcker och konfirmationsalbum!

Fotoalbum från Walther