Kategorier

Goldbuch – ett fotoalbum på frammarsch

Fotoalbum kan bli som familjemedlemmar. De blir till en del av familjens historia, som kan ärvas och sträcka sig över generationer. Att fylla ett fotoalbum med riktiga fotografier är en av de finaste och mest kreativa sysselsättningarna som finns och leder till gemensamma stunder vilket i sin tur leder till än mer gemenskap.

Trots digitaliseringen av vårt samhälle och vår vardag, har utskrifter av fotografier på nytt ökat i popularitet. Då försvinner inte bilderna bland en massa andra otaliga digitala dokument med opersonliga och abstrakta namn, utan behåller sin funktion som vittnesmål över ens personliga erfarenheter och väcker minnet av alla de människor som funnits i ens liv. Både professionella och amatörer intresserar sig därför återigen för analogt fotografi, mediet är så uppskattat eftersom varje bild tilldelas stor vikt och värde.

Med "återupptäckten" av analogt fotografi, har fotoalbumet också letat sig in i populärkulturen. Oavsett om det är en present till någon eller till en själv, ett fotoalbum måste leva upp till både estetiska och tekniska krav. Företaget Goldbuch tar hänsyn till alla behov och kan därför erbjuda produkter som passar alla sammanhang. Goldbuchs samtliga produkter håller hög kvalitet, eftersom företaget väljer bra material och en noggrann tillverkning, som delvis görs för hand.

Med ett öga för detaljer och samtida estetik lyckas Goldbuch tillverka fotoalbum som passar alla möjliga olika sammanhang och teman som bröllop, barn och kärlek, men samtidigt har albumen ett klassisk och universellt utseende och användningsområde. Goldbuch tillverkar album där man själv kan välja vilken färg sidorna ska ha och vilken typ av storlek på fotografier man vill sätta in, och där det även finns plats för att sätta in mindre souvenirer som entrébiljetter, flygbiljetter eller varför inte en meny. Men de erbjuder också album med fotofickor i ett givet format, där det enkelt och snabbt går att sätta in många fotografier. Den regelbundna layouten ger ett enhetligt och ordningsamt intryck. Det går att välja mellan olika typer av bindningar: spiral, traditionell bindning med tråd eller skruvar Val av bindning beror på hur många fotografier man vill få plats med och din personliga smak, om du föredrar mer klassiska eller moderna lösningar.

Goldbuch erbjuder inte bara ett stort utbud av färger och individuella lösningar, utan även vad gäller typ av band, här finns både linne, läder, kartong och plast att välja mellan. Utöver de klassiska fotoalbumen finns det även poesialbum, dagböcker och ett stort antal anteckningsböcker och gästböcker.

”Produkter till hela livet” är ett av Goldbuchs motton. Och det ska tolkas bokstavligt, för Goldbuch finns där för en från födseln till ålderdomen med bebis-album, skolfotoalbum, bröllopsalbum, ramar till olika evenemang och även album till barnbarnen. Med gästböcker, poesialbum, mina vänner-böcker för skolbarnen och pappersprodukter till kontoret eller fritiden finns det något för alla. Detta rika sortiment fungerar som inspirationskälla för all de som tycker om vackra prylar och som också gärna är kreativa.