Kategorier

Minnen som gåva

Letar du efter en ovanlig och speciell present? En inramad bild är ett utmärkt alternativ. Oavsett om det är en tavla du själv har målat eller ett foto från den gemensamma semestern är det ett personligt sätt att berätta för dina nära och kära hur mycket du tycker om dem. Att måla en tavla kräver att man investerar både tid och energi och resultatet är något helt unikt. Foton har också högt ett känslomässigt värde. De bevarar glada stunder som du och mottagaren har upplevt tillsammans. Ett fint minne för människor samman. Det tröstar, imponerar och sprider en känsla av nostalgi. Det här två presentidéerna kan inte gå fel. Men hur ska man presentera dem? Här kommer ramen in i bilden. Den ger inte bara bilden en visuell uppgradering utan skyddar den dessutom mot skadlig påverkan utifrån. Mottagaren kan alltså njuta av sin present under många år och ge den en hedersplats i hemmet..

För att underlätta för dig har vi ställt samman olika förslag under rubriken Presentidéer. Artiklarna är sorterade efter tillfälle som jul, bröllop, alla hjärtans dag, födelsedagar och årsdagar. Där hittar du dessutom några ovanliga och häftiga rammodeller. Signaturramen är en originell modell som låter dig samla in signaturer och hälsningar från vänner, kollegor och familj inför ett nytt livskapitel som bröllop eller pension. Nyblivna föräldrar och stolta mor- och farföräldrar blir garanterat glada över babyfoton i våra söta ramar som inte bara passar i barnrumm.

Inget gör en lika glad som när gamla minnen får nytt liv. Har du och din käraste upplevt mycket tillsammans? Ni kanske har varit ute och rest tillsammans. Eller så kanske ni besöker festivaler om somrarna. Det vore synd att låta alla dessa fina minnen samla damm i en låda eller låta dem falla i glömska på ett minneskort. Samla dem istället i ett fotoalbum och berätta en historia med dem. Det finns mycket att läsa om Fotoalbum för även de kommer i många olika modeller och designer. Vi berättar mer om dem i två artiklar.