Kategorier

Sätt reklamen i fokus
Presentationsystem för yrkeslivet

Reklam, reklam, reklam

Små, mellanstora och stora företag har alla samma mål: vinna nya kunder och binda dessa långfristigt. Det kräver reklam, reklam, reklam. Med flyer, plakat, broschyrer, annonser och mycket mer. Beroende på företaget finns det olika metoder som lönar sig. Viktigt är att materialerna används och presenteras på rätt sätt. I utomhus- och inomhusreklam handlar det om att den drar blickarna till sig: uppmärksamhet är det viktiga ordet. Möjligheterna är mångfacetterade och låter sig lätt anpassas efter olika behov. För skyltfönsterreklam lämpar sig en affischram som kan hängas i fönstret. Om affären är i marknivå, passar gatupratare som man kan placera på gångvägen. För en mässa lämpar sig broschyrer eller banderoller. Naturligtvis låter sig allting kombineras och kan så skapa en estetiskt och strategiskt tilltalande look.

Gatuprataren. Stanna upp kunder med en gatupratare

Gatupratare

En av världens mest använda reklammedel är den s.k. gatuprataren, även kallad trottoarpratare. Den stannar upp kunder som annars hade kunnat gå obemärkt förbi och fångar deras uppmärksamhet. Ibland kan en affär eller ett stånd ligga på ett ställe som är svårt att lägga märke till när man går förbi. Gatupratare , som placeras på trottoaren utanför affären, är en perfekt lösning på detta problem. De befinner sig direkt i förbipasserandes blickfång. Med liten möda kan man med hjälp av dessa hjälpmedel nå många människor. Därför används gatupratare ofta på mässor eller för politiska aktioner.

Gatupratare kan användas såväl utomhus som inomhus. För utomhusbruk lämpar sig framför allt extra stabila modeller. I detta fall är man konfronterad med två problem: regn och vind. Gatupratarna förses med ett extremt stabilt stativ samt stötdämpande och flexibla förbindindningsstycken för att kunna stå emot vind. Firman Jansen Display har specialiserat sig på reklamhjälpmedel och erbjuder flera modeller som utvecklades för detta syfte. Ett exempel är ”Windtalker”. Även firman X-Frames har en sådan gatupratare, ”WindPro”, i sitt sortiment. Båda produkter är försedda med hjul och låter sig därmed lätt transporteras. Det är en avgörande hjälp för personalen när gatustopparen ska hämtas in vid stängningsdags.

För att skydda gatustopparna mot regn tillverkas de i vattentätt material. Jansen Display använder speciella foliefickor med cellgummi. Så är plakaten säkert skyddade från fukt och kan användas längre. Urvalet räcker från enkla gatustoppare till gatustoppare med specialla designfunktioner. Det är också möjligt att, t.ex. med modellen ”Compasso med toppställ”, addera en logga, öppetider eller likande, vilket gör ditt företags framträdande perfekt.

Skylten lockar kunderna. Jean de La Fontaine (1621 - 1695), fransk fabeldiktare och författare

Tresidig skyltVill du fånga uppmärksamheten i ett rum, t.ex. på en mässa, är klassiska modeller som de från Jansen Display att rekommendera. För ett bra pris kan du t.o.m. välja om du hellre vill ha runda eller kantiga hörn.

Gatupratarna i trä från Jansen Display presenterar dina erbjudande och din reklam i en extra högkvalitativ och ädel ram. Alla modeller tillverkas i bokträ och har en mörkbrun eller teakfärgad lackering. De är ytterst stabila och lämpar sig därför inte för användning inomhus, utan framför allt för ett skyddat ställe utomhus. Gatupratarna i trä har två sidor som går att använda och är försedda med svarta tavlor som går att förse med text. Jansen Display erbjuder de passande tillbehören, bl.a. kritor i många färger. Gatustopparna är tillgängliga i standardformaten 68 x 120 cm och 55 x 85 cm, på begäran kan de flesta produkter måttbeställas.

En alternativ till gatustopparna är tresidiga skyltar som erbjuder plats för tre affischer samtidigt. De är ideala för presentation av erbjudanden inuti en affär och har en vidsträckt rumslig presens.

Gatupratare är för övrigt mycket enkla att använda. Ramen kan fällas upp på alla sidor och plakatet kan sättas in med eller utan en extra skyddsfolie. Sidorna fälls ner och du är färdig. En god stängningsmekanism är av stor vikt. Uppklappningsmekanismen måste fungera felfritt och garantera en bra stadga även vid frekvent byte av budskapet, eftersom detta ofta byts ut i gatupratare.

Våra gatupratare från Jansen Display

Vattentät gatuprataren
Gatuprataren Compasso
Windtalker
Gatupratare med toppställ

Snäppramar och montrar. Stilfulla och moderna affischer

Affischer och plakat för reklamsyfte samt för dekoration av kontors- och butiksrum brukar bytas ut ofta. Väl lämpad för regelbundna byten är en enkel presentationslösning som snäppramen. Utbudet sträcker sig över ett flertal ramvarianter i både belysta och icke belysta modeller. I förgrunden står den proffessionella presentationen av bilder. Dessa snäppramar har en frontmatningsfunktion, vilket innebär att man kan fälla upp ramlisten för att enkelt byta ut bilderna framifrån. Ramarna lämpar sig för mässor och reklamstånd.

Snäppramar tillverkas också i väderbeständig form och kan användas t.ex. vid en husingång, på fassaden eller en annan utsatt plats. Modellerna förses med en väderbeständig skyddsficka som skyddar motivet länge. Ramarna har en rostfri aluminiumprofil som är både stabil och robust men uppvisar en låg vikt. Förutom de vanliga DIN-storlekarna från A0 till A5 breddas utbudet med olika färger, ovanliga format och utformning. Beroende på var ramen ska användas kan man välja väderbeständiga eller brandskyddscertifierade (B1, DIN 4102) ramar.

Utifrån samma princip fungerar montrarna från Jansen Display. Bytet av plakat blir enkelt genom den lättanvända snäppramstekniken. Ställ dina affischer och plakat i rätt dager! Montrarna tillverkas i flera ovanliga format för att alla önskningar ska kunna uppfyllas. Med en monter i storleken DIN A0, 50x70, DIN A3 eller i en annan av de många formaten, med en- eller dubbelsidig plats för plakat, välvd eller plan – hos Jansen Display hittar du den riktiga modellen för ditt ändamål. Belysta montrar drar kundernas och förbipasserandes uppmärksamhet till sig. De kan användas effektivt inom industrin eller i allmänna byggnader. Så kan du sprida ditt reklambudskap på ett stilfullt och högkvalitativt sätt. Montrar kan användas för officiell information så som tillstånd, informationsblad, kartor och andra dokument som kräver en översiktlig presentation på en central ort. Jansen Display erbjuder dessutom låsbara montrar för en säker förvaring av dina material.

Våra snäppramar och montrar från Jansen Display

Snäppram
Monter för utomhusbruk
Snäppram med LED-ljus
Monter med brandskydd

Hjälp vid mässdeltagande

För ett professionellt mässdeltagande måste företagsmaterialen se perfekta ut och presenteras på rätt sätt. Flyer och broschyrer ser snabbt oordentliga ut när de läggs på en stapel, därför lönar det sig att använda sig av broschyrhållare. Dessa finns i varianter som man kan ställa på bord eller en disk, eller med en fot som gör det möjligt att ställa hållaren på golvet. Varje komponent går att kombinera på flera sätt och möjliggör så en individuell användning. De ger dig möjligheten att integrera olika tryckta medier i ditt mässmonter. Så är viktig information alltid till hands för dina kunder. Hållare med eller utan fot finns att tillgå i de vanligaste formaten och kan användas i liggande eller stående format.

En banderoll är en modern och elegant typ av reklam. Reklambanderoller kan användas i skolor, kontor, affärer och vid konferenser eller mässor. Banderollen kan rullas upp vilket garanterar en snabb upp- och nedmontering. Banderollen klämms fast och spänns uppe och nere. Klämlisterna är antingen tillgängliga eller försedda med en fot som gör det möjligt att ställa upp hela konstruktionen. Banderollen är lätt att byta ut. Produkten är tack vare en noggrann tillverkning i högkvalitativa material av högsta kvalitet, vilket är mycket viktigt vid en frekvent användning. Ett professionellt erbjudande för ett lyckat mässdeltagande!

Ett alternativ till gatuprataren är en tresidig skylt, som har plats för tre affischer samtidigt. De hamnar snabbt i blickfånget, även på mässor.

Mässmatrial från Jansen Display och X-Frames

Banderoll
Stånde banderoll
Broschyrhållare från X-Frames
Tresidig skylt

Kontorsmaterial

Inredningen av kontorsrum kräver en viss framsynthet och känsla för skapandet av en inte bara praktiskt men även trevlig arbetsplats. Det krävs olika möbler, men också hjälpmedel för en effektiv och angenem kommunikation.

Montrar är en enkel och praktisk kommunikationslösning för olika ändamål. Dessa kan vända sig till kunder, men också till personalen. Viktig information, arbetsscheman och officiella anslag kan hängas upp ordentligt och översiktligt i en monter. Materialet kan fästas med nålar på en korktavla eller med magneter på en slät metallvägg. Montrarna kan låsas och om önskas kan de utrustas med en skjutdörr samt göras brandsäkra. Oavsett om de ska användas inomhus eller utomhus: montrarna finns olika design, storlek och med olika funktioner. En klassisk anslagstavla lämpar sig naturligtvis fortfarande för sådana användningsområden. Från Jansen Display finns de t.ex. i kork eller filt med passande nålar.

Mobila tavlor är en klassisker sedan årtioenden tillbaka när det handlar om en spontan och flexibel presententation, skissning eller utbildning på konferenser, seminar eller i skolor. Jansen Display erbjuder under sitt egna märke SCRITTO passande lösningar för alla beov – från steglöst höjdreglerbara stående flipcharts till praktiska flipcharts på hjul.

Flipcharts, an vara en bra hjälp när man vill åskådliggöra mål och viktiga punkter. På tavlan hänger ett pappersblock som man kan skriva på med egna pennor. När en sida är full, bläddrar man till nästa sida eller river av pappret. Om man behåller sidan eller ej beror på företagets policy. Dessa tavlor finns med papper men också som whiteboards. På den senare skriver man direkt på tavlan med speciella pennor och suddar bort texten med en svamp utan vatten eller om man önskar med ett speciellt rengöringsmedel. På kontor, i konferens- och seminarrum eller skolor är whiteboards en passande lösning i liggande eller stående format. De har en stabil aluminiumprofilram, en magnetisk yta som kan rengöras utan vatten och en hylla för pennor.

På whiteboards kan man snabbt och enkelt fixera skriftlig information. På en whiteboard kan man också fästa texter på papper, bilder och annat material med magneter.

I offentliga rum och kontorsrum kan skyltar och skyltningssystem skapa en klar orientiering och leda dina besökare och medarbetare snabbt och enkelt till deras mål. Kontorsdörrar kan kompletteras med enkla men eleganta skyltar. Det är också att rekommendera att beredskapsplaner ramas in i en brandsäker ram eller monter. Små memoboards i metall erbjuder en plats för allmän post eller informationsblad att ta med sig.

Vi rådgiver gärna företagskunder. Måttbeställning på förfrågan är möjlig, dessutom erbjuder vi en mängdrabatt utifrån beställningsmängd.

Kontorsmaterial från Jansen Display

Flipchart
Anslagstavla i kork
Monter med skjutdörr från Jansen Display
Skyltningssystem