Kategorier

Presenttips för män
Bildramar - en present till män

Speciella presenter till män - originellt, kreativt, briljant!

Speciella presenter till mänGåvor till män är inte alltid en lätt sak att hitta. Hos oss finns presentidéerna till superhjältarna som förtjänar en cool överraskning. Utöver de typiska manliga gåvorna finns det även många bra produkter till pappan eller bästa vännen. Vi hjälper dig att komma på originella presenttips till män för varje tillfälle.

Presenten till fotbollsfans

Det sägs att en bra present är den du själv blir glad av att få. I denna bildram ser varje fotbollströja perfekt ut. Den älskade klubbtröjan passar bra i t-shirtramen och glädjer alla sportfans. Tack vare de okomplicerade teknikerna kan tröjorna hängas upp på de medföljande konsollerna eller fästas på den inre baksidan med hjälp av nålar, eller draperas med magneter. I en speciellt framtagen bildram kan du hänga upp t-shirts och tröjor på ett säkert och snyggt sätt. Sådär - nu kan du lyckas hitta den perfekta överraskningen till varje mans födelsedag, jul och alla tillfällen däremellan.

Ramen är dessutom bredare än konventionella bildramar. Så att du kan rama in mindre föremål som supporterhalsdukar, vimplar, spelkort eller klubbkort. För en sådan personlig och kreativ sammanställning passar också en vanlig objektram, så länge det finns tillräckligt mycket utrymme mellan baksidan och glaset. Man kan t.ex.rama in ett foto av en spelare eller ett team och komplettera med mindre objekt.

Till den enkla ramen, den perfekta snapshoten och det minnesvärda ögonblicket rekommenderar vi den fräcka passpartoutramen med elegant bilmotiv. Även till en lite yngre herre passar denna ram från Dekoletta alldeles utmärkt.

Presenter för sport- och bilfans

Frame Box II - bildramar för tröjor
Aluminiumram för tröjor Light
Bildram för tröjor
Dekolino Oldtimer

Riktiga klassiker för varje smak

Svartvita foton låter varje mans lägenhet få en subtil och tidlös elegans.

Ädel och elegant: En riktigt klassisk present för man är fotografier på vintagebilar. Våra ramar från firman Nielsen finns i flera utföranden med klassiska, snygga motiv som "Välkommen till Kuba," "Car Chrome" eller "Interior of Classic Car", som båda har 1950-talets charm. Även till fans av stora skepp eller historiska flygplan har vi något som faller i smaken.

Det hänger på dig om du gör det nya året till en broms eller en motor.

Henry Ford

Det finns också ett brett utbud av utsikter över stora städer som New York, San Francisco, Berlin, Paris och många fler. Vyerna får en globetrotters eller en arkitekturälskares hjärta att slå ett extra slag. Hisnande gränder, landskap och majestätiska djurbilder. Klassiska bilder och bildramar är en perfekt presentidé och en riktig blickfångare.

Älskar din man film? Skänk honom en inramad filmaffisch! Vad gillar han bäst? "The Godfather", "Rambo", "Rocky", kanske en superhjälte ur "X Men", "Spiderman" eller "Batman" eller något mindre actionfyllt som de sympatiska karaktärerna i "Friends"? Du känner honom bäst! I den rätta ramen behåller en affisch sin ursprungliga form. Som affischram kan du använda bildramar i aluminium, plast eller trä, som har ett lågt profildjup och möjliggör ett snabb utbyte av affischen - om mottagaren vill byta motivval. Spännramar och fällramar passar bäst för en modern presentation av affischer. De är diskreta och enkla.

Jag ska ge honom ett erbjudande han inte kan motstå

Don Vito Corleone i Gudfadern

Om du behöver mer humor till din vägg eller om din man behöver mer motivation så rekommenderar vi bildramar med citat. Det är utmärkta gåvor, de är roliga, fräcka och originella. Alla finns i fyrkantigt 30x30cm-format, vilket gör dem ideala för att arrangeras i grupp tillsammans med andra motiv på väggen. Du kan välja mellan en minimal, ramlös ram, två bildramar av massivt trä i färgerna natur, svartvitt, samt högkvalitativa den aluminiumramen Quadro och den prisvärda plastramen ART. Alla bildramar finns också tillgängliga i alla de vanliga standard- eller specialformaten, så att du också kan kombinera ordspråken med andra bildmotiv i samma bildram.

Klassiska bilder och tips

Unika presenttips för globetrotters

Särskilt män som reser mycket och som älskar att resa är det alltid lätt att hitta en present till. Få upp minnet från semestern upp på väggen med hjälp av Regioramen! Det finns många städer, öar eller stater att välja mellan. Namnen är utskurna ur en 1,4 mm-snedskuren passepartout. Bakom de utskurna bokstäverna kan du fästa ett eller flera foton med dina bästa minnen. Gåvan är inte bara original och ovanlig, men också mycket individuell.

Ortsram för resenärer

Ortsramen Berlin med passepartout
Ortsramen Hamburg med passepartout
Ortsramen Östersjön med passepartout
Ortsramen Bodensee med passepartout

Presenttips för alla män som älskar musik

Till alla de som uppskattar en bra vinylskiva och ett fint omslag, så har vi den perfekta presenten: bildramar för vinylskivor! Detta är ett bra presenttips till födelsedagen eller julen. En praktisk och smakfull present. Om du vill ge bort en speciell överraskning till din älskade så kan du t.ex. Rama in hans favoritskiva. Inuti vinylramen kommer hans skatt till sin rätta. Den enkla designen gör den till det perfekta valet för alla musikälskare.

Bildramar för vinylskivor

Träramen Top Cube för vinylskivor
Aluminiumramen Quadro för vinylskivor med omslag
Art Vinyl Flip Framer set i 3-pack
Träramen Moulins för vinylskivor med omslag

Kokböcker och bildramar med citat

Bildramar med citat till köket
Kokboken bog Eat, Drink and Be Happy
Kokboken bog Bon Appetit
Bildramar med citat till köket