Kategorier

Signaturramar
Ramar att skriva under

Vad är en signaturram?

En signaturram är en ram med ett helt vanligt utseende. Naturligtvis finns det ett stort urval av modeller och man kan välja ram helt efter sin egen smak. Det speciella med den här ramen är den inlagda passepartouten. Den skapar en plats för alla era namnteckningar. Det är alltså inte ramen som signeras! Passepartouten fungerar som en slags gästbok, där alla gästers önskningar och signaturer kan förevigas. Den erbjuder gott om plats för många lyckönskningar, ordspråk och namnteckningar. Fotot som kan läggas in i ramen kan bytas i efterhand, så att man efter ett firande kan byta till en bild från t.ex. bröllopsfirandet eller en bild på alla gäster.

Signaturram för namnteckningar

Vad skiljer en signaturram från en vanlig ram?

Principiellt kan alla passepartouter signeras. Viktigt är att ytan går att skriva på. Därför är en passepartout i sammet i detta fall inte att rekommendera. Dessutom spelar storleken en viktig roll för att alla gäster ska ha plats nog att kunna skriva några rader. För att förenkla sökandet efter en passande passepartout och ram finns det speciella signaturramar som är utrustade så att man kan börja skriva på en gång.

I dessa modeller är passpartouten redan inlagd i ramen när den leveraras till dig. Ramen kan direkt placeras på ett bord där den är tillgängllig för alla så att gästerna kan börja skriva på en gång.

Fördelarna med en signaturram

Det är ett alltid en uppskattat idé att låta bröllopsgäster föreviga minnen i en signaturram. Så kan man på ett smakfullt sätt skapa ett personligt minne av ett speciellt ögonblick vilket håller en evighet. En stor fördel är att man genom detta minne skapar något unikt som år efter år ser fantastiskt ut hemma. Ramen är platssparande och trots det effektfull. Namnteckningar och hälsningar skrivs varken på ramen eller fotot i sig utan direkt på passpartouten. Så lämnas fotos och ramen oberörda och alla komponenter går att byta ut om man önskar ändra något i kombinationen.

Signaturramar för ett bröllop

När bröllopsklockorna klämtar betyder det att det är den viktigaste dagen i två människors liv. Ett oförglömlig tillfälle att dela med älskade vänner och familj. Oavsett om det är en stor fest med många inbjudna eller en mindre tillställning – detta speciella tillfälle vill man inte glömma! Lyckan som man upplever i detta moment bör aldrig glömmas bort och det gäller inte bara för de två makarna utan också för människorna som samlas för att fira denna unika kärlek. Därför tas det så många foton på ett bröllop. Men det finns andra sätt att fånga den bästa dagen i ens liv, till exempel med hjälp av en signaturram.

Det är vedertaget att ge bröllopsgäster möjligheten att lämna ett avtryck. Ett vanligt sätt är att lägga fram en gästbok. Moderna varianter är målardukar som man kan dekorera med handavtryck eller lappar som läggs i en spargris. De flesta varianter är kreativa och fina att se på, men tar upp mycket plats eller packas bort och glöms i en källare. Signaturramen är en perfekt och platssparande lösning.

Bröllopsram för lyckönskningar

Signaturramar för olika tillfällen

Signaturramen är ett perfekt val för ett bröllop men också för andra tillfällen. Den lämpar sig som present när man vill ge en konsertbiljett eller ett ovanligt presentkort och alla som skänker har möjlighet att skriva under. När en kollega ska avtackas är en signaturram med ett personligt foto en garanterad succé! Även som ett tack till lärare eller en chef är ramen med personlig signaturpassepartout en fullträff!

Relaterade artiklar