Kategorier

Galleriramar
Mycket ram för många foton

Galleriramar med passepartout med flera utskärningar

Varför ska man nöja sig med det nödvändigaste när man köper en ram? Varför bör man inte ha plats för flera bilder? Med galleriramen har du, beroende på utförning, plats för minst två foton på en gång. Samtidigt har galleriramen fördelen att den lämpar sig perfekt som fotopresent. Ta en titt på ramarna i vår shop och upptäck ett stort urval av mångfasseterade galleriramar.

Galleriramar i trä

Precis som hos vanliga ramar är trä det mest omtyckta materialet för galleriramar. Det är inte förvånansvärt, då trä har fördelen att det går att kombinera med så gott som alla inredningsobjekt och alltid skapar en ombonad känsla.

Med oss får du trä gallerier inte bara från en tillverkare. Som en webbutik med det största utbudet av bildramar på tyska Internet kan vi också hjälpa dig med galleriramar. Förutom gallerier av trä, hittar du även gallerier av aluminium eller plast. Fancy gallerier ramar för många bilder är också tillgängliga. Ta bara en titt!

4-delad galleriram i plast från märket multiframes

Galleriram i aluminum

Galleriram 15 x 20 cm

Det mest omtyckta formatet för galleriramen är 15x20 cm. Det traditionella fotoformatet gör att fotona kommer till sin fulla rätt. Galleriramen 15x20 cm har plats för flera foton i denna storlek. Dessa galleriramar är ideala för bröllopsbilder eller familjebilder, oavsett om ramen ska placeras på kontoret eller i hemmet. Hos oss på allaramar.se kan du även välja mellan olika format för galleriramar. Vi erbjuder galleriramar i 13x18 cm eller galleriramar för foton i format 10x15 cm.

Se dig om på vår hesida, vi har garanterat den riktiga galleriramen för dig i vårt utbud!

Relaterade artiklar