Kategorier

Presenttips för kvinnor
Bildramar - en present till kvinnor

Vad är det kvinnor egentligen önskar sig?

Det här är en fråga som män ofta ställer sig när de är på jakt efter den rätta presenten till en kvinna. En present bör i första hand visa hur mycket hon betyder för honom. För kvinnor spelar det materiella värdet ingen större roll, men tanken räknas. Hos oss hittar du originella och kärleksfulla presenttips. Vi har de rätta gåvorna för kvinnor, för visst förtjänar de mer än strumpor och choklad. Ta en titt på våra personliga gåvor och bli inspirerad!

Speciella gåvor för kvinnor som gillar att resa

Drabbas din mamma eller bästa vän ofta av reslust? Den praktiska resejournalen från Goldbuch är det perfekta resesällskapet. Foton räcker inte alltid till för att dokumentera allt som upplevs. Ibland snappar man upp ett roligt citat eller är med om ett livligt samtal som man gärna vill anteckna. Även längre beskrivningar av ett möte eller ett äventyr får utrymme på de blanka sidorna. Men journalen innehåller också förtryckta sidor som på ett lekfullt och praktiskt sätt gör det lätt att hålla koll på resan. Goldbuch erbjuder fyra olika modeller av resedagböcker i friska sommarfärger som höjer förväntningarna inför själva resan.

För kvinnor som gillar att skriva är en anteckningsbok eller ett poesialbum en present med klass. Anteckningsböcker följer människor livet ut. Ibland är det bara flyktiga tankar som skrivs ner. Andra gånger är det notiser kring dagliga rutiner eller korta dikter. I serien "Silver Moon" presenterar Goldbuch poesialbum och anteckningsböcker med en elegant design, där blommor och fjärilar, men även fiskar, fåglar och kattungar intar huvudrollen. På ett elegant sätt reser sig blommorna och motivens former i en färgglad relief, konturerna träder fram och guldtrycken skapar en optisk och taktil upplevelse. Ytan skimrar i ljusa färger samt pastellfärger och bjuder in till att drömma. Den vita eller färgglada bakgrunden lyser starkt och låter motiven träda fram på ett visuellt sätt.

Anteckningsböcker och poesialbum som presentidé

Anteckningsboken Starry Sunflower
Anteckningsboken Silver Moon
Poesialbumet Cats White
Anteckningsboken Flower Kolibri

Originella och exklusiva presenter till kvinnor

Överraskar dig din fru dig varje år med en kreativ gåva och du vill se till att inte bli efter i år? Som Marilyn Monroe sade "Diamanter är en kvinnas bästa vän" - men det behöver inte jämt vara ett smycke! Varför inte ge bort en vacker bild med rätt ram till? Oavsett om det är en svartvit bild som passar in i ett elegant hem eller en färgstark bild, så hittar du säkert något som matchar inredningen. Du kan välja mellan djur, natur eller andra inspirerande motiv som faller alla kvinnor i smaken. De drar till sig uppmärksamhet och du får hänga upp de stilfulla utsmyckningarna på väggen.

Inramade bilder från Nielsen

Kreativa presenter till kvinnor

Alla vill känna sig speciella när de får en present. Överraska din älskling med en personlig gåva! Skapa ett väggkollage och komplettera dina foton med ett favoritcitat eller versrader från din frus favoritlåt. Bilderna blir därmed mer än bara ren utsmyckning för ditt hem utan fångar upp dina allra viktigaste minnen och intressen. Välj mellan tre olika storlekar och färger. En egentillverkad present med foton och bildramar är särskilt värdefull.

Vem skulle inte bli glad om partnern ansträngde sig att fånga de vackraste stunderna i ett fotoalbum? En sådan gåva faller alla kvinnor i smaken. En individuell och egentillverkad gåva är alltid en uppskattad presentidé bland kvinnor. Ditt eget fotoalbum, lika individuellt som din fru! Minnena finns inpräntade på högkvalitativt papper. Under varje bild kan du anteckna året samt en liten anekdot. Det är minnen som är ovärderliga! Här hittar du säkert rätt fotoalbum till dina nära och kära.

En annan perfekt presentidé för amatörer eller professionella kockar är boken som har plats för nya recept. Favoritrecepten och din frus andra hemligheter kommer inte gå förlorade. De populära kokböckerna rymmer nu mer plats för recepten. Inte mindre än 30 tryckta sidor finns tillgängliga.

Med FotoFun Deko-passepartouts kan du bli kreativ! FotoFuns självhäftande passepartouts låter dig snabbt skapa iögonfallande miniatyrbilder i polaroid-stil. Använd FotoFun-bilderna som gratulationskort och lägg till en hälsning under bilden till dina nära och kära! Designa din miljö med FotoFun:s självhäftande passepartouts i polaroid-optik och släpp ut din glädje på ett kreativt sätt!

Presenter till kreativa kvinnor

8 kollageramar
Ekramen Scandic
Receptboken Cakes & Desserts
Receptboken Eat, Drink & Be Happy

Presenttips som gör henne lycklig

Genom att ge bort en fantastisk fotografering så kan du göra din älskade glad! Bilderna kan du rama in i vackra porträttramar. En av våra hjärtformade ramar är en utsökt present till ett kärlekspar på födelsedagen eller Alla hjärtans dag.

Vårt tips: Om du även ska rama in ett särskilt memento utöver själva fotot (t.ex. från en gemensam resa eller en bröllopsfest som t.ex. ett strumpeband, en blomsterdekoration eller ett placeringskort) så kan du göra det med hjälp av våra objektramar. En sådan ram ger inte bara en rumslig effekt åt ett tvådimensionellt fotografi utan kan också användas på ett utmärkt sätt som en objektram för en presentation av olika tredimensionella föremål. Medan fotografier oftast får en egen plats på väggen eller på hyllan så försvinner många andra souvenirer på grund av platsbrist inne i lådor och plockas endast fram vid olika jubiléer. I vårt sortiment hittar du exklusiva objektramar som du också kan använda till inramning av tredimensionella objekt.

Ovala bildramar passar bra som inramning av porträtt, medan en hjärtformad ram förtydligar ditt förhållande till den inramade personen. Med hjälp av bords- och glasramar får dina bilder komma till sin rätta på byrån, hyllan eller på skrivbordet och blir skyddade mot damm och andra yttre faktorer.

Gåvor till lyckliga kvinnor

Fotoramen Saint Germain
Runda fotoramen Louise
Ovala fotoramen Heist
Fyrkantiga fotoramen Louise