Kategorier

Individualisering
Tillverka originella och individuella presenter på egen hand

Om du är ute efter en originell och individuell gåva kommer du inte slå fel med en inramad bild. Vårt utbud låter dig släppa fram din kreativitet och ge bort en gåva med personlig touch.

Vår professionella vardag ger oss sällan utrymme för självtillverkade presenter. Den som inte har barn pysslar sällan eller aldrig. I vårt digitala samhälle står dock även andra tekniska och moderna medel till förfogande för att uttrycka sig kreativt.

Med våra nya designfunktioner kan du individualisera diplom, sparbössor och citat i ett par enkla steg. Med den lättanvända programvaran kan du själv kombinera bilder, texter och symboler efter din egen smak.

Att ge en gåva är att ge bort något man helst hade behållit själv.
Selma Lagerlöf, svensk författare

Designa diplom

Ett diplom till världens bästa pappa, en genomförd munspelskurs, den 105:e platsen i den årliga säcklöpningstävlingen eller den avslutade introduktionskursen i dammsugning - dessa och andra kuriosa och individuella diplom kommer du inte lyckas hitta i handeln. Därför är mottot - gör det själv!

På vår webbplats hittar du rätt typsnitt och kan sätta igång med gestaltningen online. En mängd olika mönster är tillgängliga för dig och det enda du behöver göra är att anpassa dem. Fyll i ett namn och en text. Typsnitten och storleken kan också justeras. Om du vill kan du också ladda upp ett eget diplom. Oavsett vilken design du väljer, skriver vi ut diplomet, ramar in det och levererar det hem till dig.

Du kan välja mellan enkla clipsramar eller olika växelramar i aluminium, plast eller trä. Helt i din smak och som matchar resten av inredningen!

Skapa soundwave

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Men ibland är det ljud eller just enskilda ord som gör starkast intryck. Barnens första ord, textraderna i favoritlåten eller den stora kärleksförklaringen vid altaret, allt detta glömmer man inte, men hur kan det fångas på bästa sätt?

Med vår soundwave-generator konverterar vi din ljudfil eller röstmemo till en grafiskt tilltalande ljudfil. Ladda upp din fil, klipp ner den till valt segment och ge din personliga och unika soundwave en egen titel.

Med minsta möjliga ansträngning och till ett mer än konkurrenskraftigt pris skapar du ett unikt memento. Bildramen Emily von Walther Design har ett integrerat stativ och designen är i liggande format. Den enkla och välutformade fotoramen finns i måtten 13x18 cm.

För kreativa är en sådan ljudvåg en ren guldgruva. Du kan lätt experimentera och komma fram till nya spännande idéer. Varför inte skicka födelsedagshälsningen som ljudvåg med texten "Grattis på födelsedagen" inuti en vacker och praktisk ram? Ett utsökt alternativ till det traditionella födelsedagskortet.

Bildramar med citat

En av de stora trenderna just nu är att hänga upp sina favoritcitat och ordspråk. Beroende på vilken personlighet som motiverar dig, vilka uttalanden som ligger dig varmast om hjärtat så kan du på vår webbsida skräddarsy dina egen dekor till hemmet. Om din flickvän är ett stort fan av filmen "Notting Hill", så kan du skriva ut citatet “Ain’t no sunshine when she’s gone” till henne. En vän som gillar action kanske föredrar Arnold Schwarzeneggers "Hasta la vista, baby".

Möjligheterna är oändliga. Med vår mjukvara kan du välja teckenstorlek och typsnitt, experimentera med designen och lägga till färg. Vi skriver ut citatet på ett högkvalitativt papper och ramar in det åt dig. Citaten finns i fyrkantiga bildramar i trä, plast och aluminium à 30x30 cm. Om så önskas kan du också välja en clipsram.

Citatramen kommer säkert vara en blickfångare och är en original gåva. Du kan också låta dig inspireras av våra mallar eller välja ett citat ur vår egen serie.

Sparbösseramar

En bildram för besparingar är den perfekta lösningen för de som aldrig gillat de traditionella kitschiga sparbössorna. Det är ett utmärkt sätt att spara pengar med denna sparbössa i vitlackerat trä och glas.

Det är viktigt att visualisera dina mål! Om du alltid tänker på vad du sparar kommer det säkert bli lättare för dig att lyckas. Om det är pengar till en ny tvättmaskin, en ny bil, ett hus till hela familjen eller till exempel den efterlängtade jorden-runt-resan?

Som bakgrund kan du välja din egna personliga bild. Du skickar oss filen och vi skriver ut den i formatet som du föredrar. Sparbösseramen levereras till dig komplett med bilden som ska sitta i.

Givetvis kan du också välja bland våra egna mallar. Sparbössorna kan fungera som motivationshjälp särskilt för barn, men också för vänner och släktingar. De är fantastiska gåvor till bröllop, födelsedagar eller en viktig skolavslutning.