Kategorier

Väggdekor

En färgstark och individuell uppfinning som ger ditt hem en personlig touch och skapar en hemtrevlig atmosfär. Väggdekor kan inte bara fästas på väggar i vardagsrum, matsalar, kök, badrum eller barnrum, utan även på dörrar, skåp och fönster. Det enda villkoret är att ytan är ren, fri från fett och torr. Dekoren är lätt att applicera, självhäftande och dessutom enkel att ta loss utan att den lämnar märken efter sig. Motiven finns i storlekarna S till XXL, som sträcker sig över en hel vägg, och är tillverkade av giftfritt material. Det finns inga gränser för din kreativitet och ingen anledning att hålla sig inom ramarna när du sätter upp väggdekorer. Du har gott om spelrum för dina designidéer och oväntade kombinationer, allt beroende på hur mycket yta du vill dekorera och vilken inredningsstil du har. För att kunna erbjuda en överblick över det stora sortiment av väggdekor som finns, har vi delat in dem i kategorier baserat på stil, plats och åldersgrupp.

Words Up

Några utvalda rader från en favoritlåt eller ett favoritcitat gör varje hem till något alldeles speciellt. Citat av Walt Disney eller Oscar Wilde skapar en varm och sagolik atmosfär i varje rum. Textdekorerna går att få både i en och flera färger. Det kan vara en ren text, ett antal slagord till ett visst tema eller en text med passade motiv som dekoration. Olika teckenstorlekar och typsnitt ger liv och dynamik i väggdekorationen och gör att bokstäverna inte blir till stumma ord på väggen. Efter tycke kan du välja mellan språken engelska och italienska.

3D-väggdekor - former

Med det innovativt och banbrytande urvalet av former och färgkombinationer kan du på ett moderiktigt och enkelt sätt dekorera rum. 3D-väggdekorerna är gjorda av 5 mm mjukt gummi och är självhäftande. Förutom runda former finns det ett stort urval av naturmotiv som träd, djur, blommor eller en kombination av dessa. På 3D-klockorna finns det ett fungerande urverk placerat i mitten, så att dekorationen inte bara är snygg utan även fyller en funktion.

Stickers

Bland väggdekaler räknas stickers till klassikerna. Dessa finns i matt och blankt material, men även gjorda av kork, och kommer i alla tänkbara motiv. En highlight är UV-stickers som lyser i mörker.

XXL Panorama

Såväl skylines från metropoler som naturmotiv: XXL-panoramastickers finns i en mäng olika stilar. Välj ett sammanhängande panoramalandskap, tre olika bilder till ett och samma tema eller tre bilder med olika stilar, oavsett vad lockar alltid en panoramabild till sig uppmärksamheten i alla slags utrymmen. Att ha ett panorama uppdelat i tre separata bilder, ovanför eller intill varandra, ger en alldeles speciell effekt. Det gör att även något så vanligt som ett räd bli till något riktigt häftigt och säreget.

BELLACASA-kollektionen

Bakom namnet BELLACASA döljer sig tre kategorier med mycket ovanliga och speciella motiv. Dessa unika 3D-klistermärken är så förbluffade välgjorda att de ser ut som om de vore gjorda av keramik eller mosaik. De elektrostatiska fönsterklistermärkerna finns i färgglada och dekorativa motiv. Men de finns även i form av skydd mot insyn, med enkel, frostad och matt design kan du sätta upp dem på fönster. "Kitchen Style" ser inte bara bra ut, utan är också användbar. Klistermärkena är tryckta på självhäftande aluminium och är därmed olje- och fettavvisande.

Kids Dekoration

Dekorativa idéer för att skapa ordning i barnrummet. Väggdekalerna och väggkrokarna lyser upp varje barnrum, skänker färg och glädje samt fyller dessutom en viktig funktion. För att rummet inte ska bli helt mörkt om natten, lyser UV-dekorationerna i form av stjärnor eller andra populära motiv upp rummet.